„Eroina mea”. Fuego, imagine emoționantă alături de mama sa: Și-a sacrificat destinul

Data publicării:

De Ziua Femeii, Paul Surugiu - Fuego i-a transmis un mesaj emoționant mamei sale.

De 8 martie, Fuego a făcut o postare emoționantă, pe rețelele de socializare, despre mama sa. Artistul o apreciază foarte mult pe cea care i-a dat viață și spune că o consideră eroina lui. 


„Azi este, dincolo de orice, Ziua Mamei! Ea este pentru noi începutul și sfârșitul a toate! Cred cumva că dragostea unei mame poate muta munți, poate învinge bătălii și poate aduce mai multă seninătate pe chipuri. Mama mea, Eugenia, este, fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special. Mulțumesc, mama! Și cred că și voi ar trebui să le mulțumiți mamelor pentru fiecare răsărit deplin. Iar cei care nu le mai aveți să vă gândiți la ele ca la luminile ce vă înfrumusețează chipul. Mama este continua primăvară a bucuriilor!”, a scris pe Facebook Fuego.

 

Fuego, dezvăluiri despre copilărie: ”Am fost crescut decent și modest, nu am avut bani”

Paul Surugiu - Fuego spune că a fost crescut modest, însă educația pe care a primit-o din familie îi conturează caracterul și astăzi.

Paul Surugiu a fost invitatul lui Marius Manole la Întrebarea mesei rotunde, în urmă cu ceva timp. 

Fuego este un artist complex, are spectacole sold out, pictează, a terminat facultatea de teatru și și-ar fi dorit să joace în diverse spectacole. Cu toate acestea, Paul a rămas întotdeuna un om modest și calm, care încearcă să nu deranjeze și care crede că pentru toate există un destin.

Fuego povestește cum a arătat copilăria lui:

“Eu sunt un om crescut într-un oraș frumos, la Turda, am fost crescut decent și modest, nu am avut bani. Cred că e vorba și despre educația pe care ai primit-o acasă. E foarte important cum te porți în profesia ta, eu sunt la fel ca atunci când am debutat”, spune el în emisiunea lui Marius Manole.

ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Paul Surugiu - Fuego / EXCLUSIV

Iubește glumele bune, dar le urăște pe cele vulgare, făcute de oameni care nu au realizat nimic în viață, grosolănia și mediocritatea:

 “O glumă super tare e cea că toată lumea se trage din maimuță, doar Fuego din măicuță”. În același timp, este conștient de faptul că toate acestea au ajutat și susținut numele său de scenă și că mulți tineri au intrat în sala de spectacol din curiozitate, să vadă ce face.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel