Erika Isac s-a ras în cap! Motivul incredibil din spatele acestei decizii: „Cea mai nasoală parte este că va trebui să port perucă”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Instagram/Erika Isac
Descriere foto: Captură video: Instagram/Erika Isac

Erika Isac și-a surprins fanii din mediul online, după ce a postat un videoclip în care hairstylistul o rade în cap. Artista a spus și motivul care a stat în spatele acestei decizii. Ea a anunțat că va fi nevoită să poarte perucă în următoarea perioadă.

Erika Isac, în vârstă de 24 de ani  este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. A dat lovitura în industria muzicală cu piesa „Macarena”, versuri care au fost intens dezbătute, apreciate, dar și criticate de unii. Artista a continuat cu melodia „Femei în Parlament”, care a avut și ea un adevărat succes.

Erika Isac s-a ras în cap! Motivul incredibil din spatele acestei decizii

Erika Isac este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Ea își ține mereu fanii la curent cu ce se întâmplă în viață ei. De această dată, cântăreața a postat un videoclip pe pagina sa de Instagram, unde le-a arătat fanilor că a luat decizia de a renunța la părul să lung și de a-și rade podoaba capilară.

Te-ar putea interesa și: „Vreau să îi fac o surpriză”. Oana Ciocan rupe tăcerea despre sarcină. Jador a rămas mut de uimire: „Dacă îmi ascunde că e însărcinată, o omor” / Video

„Cea mai nasoală parte este că va trebui să port perucă”

Din fericire, nu se confruntă cu probleme de sănătate, ci a luat această decizie neașteptată pentru videoclipul noii sale piese pe care urmează să o lanseze în curând.

„Mă rad în cap pentru „industry plant”. Vineri iese clipul și mă vedeți cu look-ul nou. Cea mai nasoală parte este că de acum va trebui să-mi pun perucă ceva timp”, a spus Erika Isac  la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Bombă în showbiz! Jador și Oana Ciocan au făcut cununia civilă în secret? Iubita artistului s-a dat de gol / Video

Zodia lui Mirel din Turnu Măgurele, personajul din Macarena, piesa Erikăi Isac

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, că Mirel din Turnu Măgurele, personajul din cea mai virală piesă a momentului, poate fi interpretat în diferite moduri din perspectiva astrologică. Aceasta ne-a mărturisit că în fiecare zodie poate exista un „Mirel” și că nu zodia determină comportamentul unui bărbat.

„Săptămâna trecută, după ce am urmărit videoclipul artistei Erika Isac, “Macarena” (melodie în ale cărei versuri m-am regăsit 100%), mi-a venit ideea să adresez comunitătății mele online următoarea întrebare “Și... ce zodie crezi că este Mirel din Turnu Măgurele?”. Eu având deja în gând un răspuns. La început, bineînțeles, că am primit de la urmăritoarele mele, în mod special, tot felul de comentarii cu exemplificări. Dar unul singur era cel dorit: și anume că “În fiecare zodie e un Mirel”, care a și venit.

În viața noastră sunt destui Mirei, fiecare cu zodia lui. Așa că dacă întrebăm o sută de femei, este posibil să auzim că avem de-a face cu toate cele douăsprezece zodii. Și nu, nu cred, că putem da vina pe zodie atunci când este vorba de lipsă de educație, mitocănie, agresivitate, violență. Sau că una dintre zodii este mai predispusă decât altele la aceste tipare de comportament. Desigur, dacă ai fost agresată de un bărbat dintr-o anumită zodie, vei ajunge să generalizezi. Dar adevărul este mult mai complex. Deci Mirel poate fi orice zodie! Dar nu zodia îl transformă pe un bărbat într-un Mirel!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, în exclusivitate pentru Spectacola.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel