Energia ta feminină este BLOCATĂ? În ce fel îţi afectează viaţa? Iată 14 semne CLARE!

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash, autor Pietra Schwarzler
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash, autor Pietra Schwarzler

Există putere în feminitate. Avem nevoie de feminitate şi masculinitate într-un echilibru sănătos pentru a ne ajuta să ne trăim viaţa mai bine. Ce se întâmplă atunci când energia feminină este blocată? Simţi că nu eşti tu cu adevărat. Într-o societate în care suntem învăţaţi că energia masculină este ceea ce ne ajută să prosperăm, în special în mediul profesional, este bine să ne amintim din când în când puterea pe care o poartă feminitatea în felul său caracteristic şi să ne realiniem cu energia sa pentru a ne completa individualitatea. Iată cum afli dacă energia ta feminină este blocată:

Înainte de a începe, trebuie să menţionez că feminitatea nu înseamnă doar rochii, machiaj şi tocuri şi nu se manifestă la fel pentru toată lumea ca o matrice fixă. Ia din acest articol doar informaţiile care simţi că rezonează cu tine şi aplică ceea ce crezi că ai nevoie pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa!

Semne că energia ta feminină este blocată


1) Refuzi ajutor

Avem tendinţa să credem că a cere ajutor este un semn de slăbiciune şi că "doar femeile" fac acest lucru, ceea ce ne împinge inconştient spre a ne suprasolicita energia şi să refuzăm ajutor chiar şi atunci când avem nevoie. A accepta ajutorul cuiva atunci când ţi se oferă este de fapt un pas înainte spre rezolvarea problemelor tale. În plus, gândeşte-te: tu te uiţi la absolut toţi oamenii pe care îi ajuţi ca la nişte fiinţe slabe şi neajutorate? Nu este mereu cazul, nu-i aşa?

Uneori, acest refuz poate să vină din lipsa de încredere că poţi primi ajutorul de care ai nevoie sau că nu te poţi baza pe ceilalţi să te ajute, aşa că te asiguri că ai controlul asupra fiecărui lucru pentru a-ţi menţine independenţa. Dacă acesta este cazul, revizuieşte genul de persoane pe care le ai în jurul tău, învaţă să delegi lucrurile de făcut, învaţă să faci un târg corect în care fiecare să se implice într-un fel sau altul fără ca tu să te simţi vinovată şi învaţă să ai încredere că fiecare îşi va îndeplini rolul aşa cum trebuie sau oferă-le o marjă de eroare în cazul în care nu reuşesc din prima. Nu suntem super-oameni şi refuzul de a accepta ajutor nu ne aduce puncte bonus în niciun aspect al vieţii noastre. Dacă am fi fost meniţi să le facem pe toate singuri, nu am mai locui în comunităţi, corect?

2) Tratezi suferinţa ca pe o virtute

Din păcate, nici pentru asta nu primeşti puncte bonus sau o statuie nicăieri. A te auto-flagela şi a te ignora pentru ceilalţi nu face nimănui niciun serviciu şi nici nu mai are rost să te superi atunci când oamenii pentru care ai dat totul se întorc într-o zi şi îţi spun: "Nu ţi-am cerut asta!". A ajuta pe cineva la nevoie este una. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel