Emma Răducanu, hărţuită în propria casă. Un fost curier i-a lăsat un bilet în care a scris "meriţi să fii iubită" şi a furat un pantof

Data actualizării: | Data publicării:
Emma Răducanu, foto Instagram
Descriere foto: Emma Răducanu, foto Instagram

Emma Răducanu, campioana en-titre de la US Open, spune că nu se mai simte în siguranţă în propria casă, după ce un bărbat, fost curier, a venit de trei ori la adresă, a furat un pantof şi i-a lăsat şi un bilet în care i-a scris "meriţi să fii iubită". 

ucătoarea britanică de origine română a spus poliţiei din Marea Britanie că "mă uit constant peste umăr", după ce hărţuitorul a venit de mai multe ori la adresa sa. Acesta i-a lăsat bileţele, flori şi chiar decoraţiuni de Crăciun. 

Bărbatul se numeşte Amrit Magar, are 35 de ani, şi a ajuns la adresa sportivei întrebând locuitorii din suburbiile Londrei pentru indicaţii. În una dintre vizite, spune Emma Răducanu, bărbatul i-a lăsat şi o hartă cu traseul de 35 km pe care l-a parcurs pentru a ajunge la ea. La ultima vizită, care a avut loc pe 4 decembrie, Magar chiar a decorat un copac din faţa casei Emmei Răducanu cu lumini de Crăciun, înainte de a fura un pantof de-al tatălui sportivei chiar de pe verandă. 

Tatăl sportivei, însă, şi-a dat seama că nu e prima dată când bărbatul vine la adresă, aşa că l-a urmărit şi a anunţat Poliţia. Când a fost arestat, Magar avea în geantă pantoful furat, despre care a spus că "era un suvenir". Bărbatul a fost arestat şi găsit vinovat pentru hărţuire. El îşi va afla sentinţa luna viitoare. 

Cu toate astea, Emma Răducanu spune că îi este frică să mai meargă singură pe stradă. 

 

Citește continuarea pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel