Emily Burghelea și-a plimbat fetița cu avionul: „A stat trează tot drumul, a zâmbit și ne-a înveselit”

Data publicării:

Emily Burghelea a devenit mamă în urmă cu doar două luni și jumătate. De atunci, viața vedetei s-a schimbat radical. Cum fetița este extrem de mică și dependentă de prezența fostei asistente tv, aceasta merge cu ea peste tot, chiar și cu avionul.

Emily Burghelea și-a plimbat fiica pentru prima dată cu avionul. Vedeta a povestit totul pe rețelele de socializare.

“ Astăzi a fost o zi mare pentru noi toți! Am plecat împreună la Iași cu avionul! Cea mică s-a descurcat foarte bine, a fost cumințică și, zic eu, i-a plăcut! La decolare a zâmbit și la aterizare a adormit! A stat trează tot drumul, a zâmbit și ne-a înveselit! Să știți că eram cât pe ce să pierdem avionul!
Ne-am dat seama în ultimul moment că nu avem cărucior de travel! Ce credeți că am făcut? Am plecat să căutăm unul cu câteva ore înainte de plecare! Am avut noroc că am găsit exact ce ne doream imediat.

Se face mic, mic, mic și poate fi luat în cabină. Am reușit să fac și bagajul în timp util și am decolat glorioși !”

 

Vedeta și-a recăpătat rapid silueta

 

Emily Burghelea este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru prima dată. Deși a luat câteva kilograme în plus în perioada sarcinii, fosta asistentă TV s-a pus imediat pe slăbit, ajungând rapid la silueta de fotomodel.

Recent, Emily Burghelea a postat o fotografie cu ea, îmbrăcată într-o ținută sport extrem de mulată, care îi lasă la vedere formele perfecte. Aceasta le-a povestit urmăritorilor ei de pe instagram că a prins un moment în care fetița doarme și a venit la sală pentru a face puțină mișcare. De asemenea, fosta asistentă Tv le-a spus fanilor ce s-a mai întâmplat cu ea în ultima perioadă.

 

”Desi au trecut doar 5 săptămâni de la nastere mi-am revenit aproape în totalitate. Teoretic, până la 6 săptămâni sunt lăuză … dar practic, având în vedere că mă simt foarte bine, am dat skip ultimei săptămâni si am venit repede, repede, într-o repriză de somn a fetiței, până la sală. Îmi era dor să fac sport! Ce-i drept, am făcut sport până în luna a 8-a de sarcină. Nu am avut nicio frică si asta a contat cel mai mult. Dacă as fi avut timp, vă spun sincer că as fi mers la sală până în ultima clipă daaaaar în ultima lună am fost prea ocupată să termin cumpărăturile pentru fetiță”, este prima parte a textului pe care Emily l-a asternuit pe Instagram.

Emily a povestit și momentele inedite din ziua în care urma să aducă pe lume minunea din viața ei.

 ”Țin minte că după o zi în care am alergat efectiv de dimineața până seara prin oras să fiu sigură că am luat tot ce am nevoie, am ajuns acasă, m-am uitat pe lista de cumpărături si am zis: “Gata. Acum am terminat toata treaba, mami, te astept acasă!” Ce credeți că s-a întâmplat?! Seara MI S-A RUPT APA!!!!!!! Am comunicat cu ea extrem de bine. A fost cel mai bun si blând copil! M-a lăsat să fac tot ce am vrut cât a fost în burtică. Sportul a fost chiar cea mai usoară chestie! Am filmat două clipuri cu ea în burtică, am plecat în Dubai cu puțin timp înainte să nasc, am dansat, am cântat, m-am jucat si m-am distrat. Simțeam că tot ce simt eu simte si ea. Am făcut tot ce m-a făcut fericită si îmi doresc din suflet ca toată viața ei să aibă parte doar de fericire!

Fiecare femeie are ritmul ei, are limitele ei. Eu am reusit să fac toate astea pentru că am avut grijă să țin cont doar de LIMITELE MELE, NU DE LIMITELE IMPUSE DE ALȚII. Toată lumea îmi zicea… esti crazy! Stai mai potolită! Nu mai țopăi. Nu e bine să faci asta, nici asta, nici asta. Am avut curajul să le spun: ”Mulțumesc, dar mă descurc! Îmi cunosc limitele!” Asa a si fost. Am adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă! Veselă, cuminte si bună! Nu lăsați pe nimeni să facă legi pentru voi! Voi stiți cel mai bine cât puteți si cum puteți! Emily vă iubeste mult si este aici pentru voi oricând! Dacaă ai citit tot textul, îți mulțumesc si-ți mai spun, iar, te iubesc!”, a fost mesajul lui Emily BurgheleaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel