Emily Burghelea, relație tumultoasă cu soțul ei: „Am intrat în perfuzii la propriu”

Data publicării:

Frumoasa Emily Burghelea ține departe de ochii publicului viața privată. Însă atunci când nu o face, are curajul să dezvăluie tot, chiar și cele mai delicate situații în care s-a aflat.

Are 22 de ani și pare că a găsit rețeta fericirii. Este frumoasă, are o carieră în plină ascensiune și are lângă ea bărbatul visurilor sale, căruia urmează să-i dăruiască un copil. 


Lucrurile nu au stat întotdeauna așa, după cum mărturisește chiar fosta asistentă TV. Cei doi îndrăgostiți, care s-au căsătorit în mare secret în urmă cu câteva luni, au avut și perioade negre în relație. Au ajuns chiar și la despărțire, lucru care a devastat-o pe Emily Burghelea, care spune că a ajuns la perfuzii din pricina suferinței. 

 

Așa cum am spus și la Teo, nu m-aș fi văzut mămică atât de tânără, însă când l-am cunoscut pe el am știut că va fi tatăl copiilor mei. Mi-a dat curajul, siguranța și încrederea de care am avut nevoie ca să fac acest pas, iar acum sunt mai fericită ca niciodată. Avem o relație atât de închegată și frumoasă încât știu sigur că nimeni și nimic pe lumea asta nu ne mai poate despărți.

Să știți că nu a fost totul mereu roz între noi. Am trecut și prin momente dificile fără de care, sinceră să fiu, nu cred că am fi ajuns aici. Când ne-am despărțit, în prima relație pe care am avut-o, am intrat în perfuzii la propriu. Am suferit mult pentru că știam că el este sufletul meu pereche, însă orgoliul ne-a despărțit atunci. Dumnezeu știe cel mai bine cum să așeze lucrurile.

Atunci nu era pregătit. Era un casanova. Muncea mult, petrecea mult, avea alte priorități, ca și mine de altfel. Destinul a făcut să ne reîntâlnim și să ne dorim amândoi același lucru în același timp. O familie. De atunci a început totul…. #lovestory. Dacă mi-ar fi spus cineva în momentele grele că vom ajunge aici, nu aș fi crezut. Asta este o lecție. Trebuie să avem încredere în Dumnezeu. Infinită!”, a scris frumoasa blondină pe rețelele de socializare. 


A ținut sarcina secretă


Emily Burgelea a dat vestea cea mare în primele zile ale anului. Vedeta este însărcinată în șapte luni și a ținut totul secret până azi. 

Fosta asistentă de la Acces Direct a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde a postat și o fotografie în care își dezvăluia burtica de gravidă. 

'O să fim părinți!  SURPRIZĂ!!!', a scris Emily Burghelea pe Instagram. 


Acum, frumoasa blondină nu se mai ascunde și își arată noile forme pe rețelele de socializare. 

„27 de saptamani si totusi sunt mai energica si mai activa ca niciodata”, a scris vedeta pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel