Emily Burghelea a anunțat sexul bebelușului. Modul inedit în care a dat vestea cea mare/ VIDEO

Data publicării:
Sursa foto: Emily Burghelea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Emily Burghelea, instagram

Emily Burghelea a anunțat sexul celui de-al doilea copil. 

Emily Burghelea și soțui ei sunt în culmea fericirii. Cei doi vor deveni părinți pentru a doua oară. Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” a organizat un moment frumos pentru a împărtăși cu toată lumea vestea că va avea un băiețel.

„O să avem un băiețel”, a scris aceasta pe contul de Instagram, acolo unde a postat și filmarea de la gender reveal.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

 

Diferența dintre cele două sarcini

Vedeta le-a povestit fanilor ce diferențe a sezitat între cele două sarcini. 

„Se zice că fiecare sarcină este diferită și pot să vă confirm treaba asta, pentru că la Amedea, spre exemplu, parcă aveam mai multă energie. Bine, poate era și consumul de energie per total mai mic decât acum.Dar, parcă nu aveam pofte, grețuri n-am avut, n-am nici acum foarte multe grețuri, însă nu prea am poftă de mâncare.

Mi-e greu să mănânc unele feluri de mâncare și parcă nu prea mă ispitește nimic, decât ce îmi vine câteodată să mănânc. Poftă, murături, cartofi prăjiți, pepene și vreau să mănânc doar alimentul respectiv sau doar felul respectiv de mâncare și în rest nu mai pot să mănânc nimic altceva, iar cu energia… e foarte greu dimineața, foarte, foarte greu. La Amedea mă trezeam fără niciun stres.', a povestit Emily Burghelea, pe Instagram.

Emily Burghelea și partenerul ei erau pe cale să se despartă

Emily Brughelea este acum mai fericită ca niciodată, fiind extrem de împlinită pe plan personal, dar și profesional, acolo unde încep să apară tot felul de noi proiecte în viața prezentatoarei TV. Totuși, până să atingă idealul fericirii supreme, aceasta a trecut printr-o experiență destul de dificilă, care îl viza direct pe cel care îi este acum partener pe viață. Emily Burghelea a povestit cum a fost părăsită de bărbat, moment în care aceasta a trecut prin toate stările. La șase luni după acest eveniment însă, cei doi s-au reîntâlnit și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Apariția Amedei… sincer, suntem alte persoane. Dar știi că am avut două relații? Ne-am certat la un moment dat și ne-am împăcat. Când ne-am reîntâlnit, după 6 luni, eram două persoane diferite care-și doreau aceleași lucruri, ne doream familie. Când ne-am despărțit ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii.

Ne-am certat pentru că el avea o conferință la Google. Și zic “Aaa, ce interesant, te duci la Google. E tare. Vreau să merg și eu”. Îmi zice “Nu, nu poți”. Eu “De ce să nu pot? Te duci cu altcineva?” “Bine, hai că văd cum pot să fac”. A vorbit, săracul, cu oamenii de la Google, a reușit să obțină un loc în hotel, bilet de avion, mă lua.

Și eu, cu o zi înainte, i-am zis “Știi, din păcate, a intervenit o emisiune și chiar nu mai pot să vin. Oamenii ăștia spun că au mare nevoie de mine și că i-ar ajuta foarte mult dacă aș putea să fiu acolo pentru ei chiar dacă nu m-au anunțat din timp, că li s-a întâmplat ceva… și trebuie să mă duc.”, a declarat Emily Burghelea potrivit ciao.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel