Emily Burghelea, momente de panică în a opta lună de sarcină: „Am zis că acolo nasc. M-am speriat atât de tare”

Data actualizării: | Data publicării:

Emily Burghelea a avut o vacanță cu peripeții în luxosul Dubai. Fosta asistentă Tv, însărcinată în 8 luni, a avut parte de momente de panică din cauza neglijenței unor oameni.

Cu o lună înainte să nască, Emily Burghelea și-a luat o binemeritată vacanță, în Dubai. Vedeta a făcut cumpărături, s-a plimbat cu elicopterul și a mers în safari. Pe lângă distracție și voie bună, fosta asistentă Tv a avut parte și de spaima vieții ei. 

„Medicul mi-a dat voie să plec în Dubai. Fără o adeverință de la medic n-aveam voie să plec. Am făcut cumpărături pentru mine, nu pentru bebeluș. Am stat o zi întreagă la cumpărături. Sunt foarte multe outlet-uri în Dubai, unde sunt foarte multe reduceri.Mi-am luat foarte multe de sport pentru că vreau să mă apuc de sport după ce se naște bebelina. Din prima zi până în ultima zi am realizat și am realizat că am plătit mai puțin decât aș fi plătit în țară. Totalul a fost în jur de 5.000 de euro cu tot cu cazare, cu tot cu avion. Am stat în gazdă la cineva, ne-am făcut și prieteni. Am urcat în elicopter, am făcut-o și pe asta! Am mers în safari.


„În safari nu este periculos, iar eu am stat în mașină cu un bebeluș de șase luni, un copilaș de patru ani. Îl admiram eu la geam și cum vorbeam eu așa cu ea se vedea în picaj bebelușul. Mi-a stat inima în loc. Lângă bebeluș era cineva care îl supraveghea și se uita în altă parte. L-am prins cu capul în jos. Am zis că acolo nasc. M-am speriat atât de tare, dar am rueșit să îl prind și e bine că am reflexe”, a povestit Emily Burghelea, în platoul Teo Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel