Emily Burghelea, mămică norocoasă. Cum au decurs cele două sarcini ale vedetei: „Aproape că nici nu am simțit că sunt însărcinată”

Data publicării:

Emily Burghelea dezvăluie cum au decurs cele două sarcini, dar și cum s-a schimbat viața ei, la doar 24 de ani, ca mamă de doi copii. 

Emily Burghelea spune că își trăiește visul. La 24 de ani, vedeta a bifat toate dorințele arzătoare. Și-a dorit să fie mamă și să aibă o familie frumoasă, iar viața i-a dăruit tot ce a visat, dar și ceva în plus. 

Mămică norocoasă, vedeta spune că a avut ambele sarcini extrem de ușoare și că nici nu a simțit că e însărcinată. La Damian, al doilea copil, vedeta a aflat că va deveni mamă abia după ce i s-a făcut rău, în direct, în timp ce prezenta emisiunea Vorbește Lumea. 


„Dumnezeu ne-a binecuvântat cu pereche, fată și băiat, ce-mi pot dori mai mult?! Aș fi făcut orice sacrificiu ar fi fost nevoie ca să-i aduc pe lume cu bine, însă nu am fost supusă problemelor, am avut două sarcini extrem de ușoare și de frumoase. Nu am luat multe kilograme în greutate, nu am avut sarcini toxice, totul a decurs ca la carte și, în afară de câteva grețuri la Amedea, aproape că nici nu am simțit că sunt însărcinată.

La cea de-a doua sarcină, la Damian, chiar nu am simțit că sunt însărcinată! Am aflat când sarcina era deja destul de bine „închegată, într-un mod inedit. În una dintre zilele verii în care am prezentat superbul matinal de la PRO TV, „Vorbește lumea, mă pregăteam să primesc invitații când, în drum spre porți, mi s-a făcut rău. Colegele mele, Majda și Cosmina, au sesizat, m-au ajutat să ies cât de repede cu putință din direct și am plecat de urgență la spital, unde, după câteva investigații destul de simple, medicii ne-au dat vestea cea mare. Răul nu era de la oboseală sau stres, era de la sarcină”, a declarat Emily Burghelea pentru Viva. 

Soțul său a visat-o pe Amedea înainte să se nască

 

Emily Burghelea vorbește despre divinitate și îl așează pe Dumnezeu în toate reușitele ei. Ambii copii sunt un răspuns la rugăciunile ei și ale soțului ei, iar modul în care destinul a aranjat lucrurile pentru ea este de-a dreptul fascinant.


„Vestea ne-a bucurat și ne-a uimit în același timp, pentru că ne doream enorm un al doilea copil, însă, după câteva luni în care am încercat să facem asta, ne-am lăsat păgubași și l-am rugat pe Dumnezeu să ne trimită bucuria când consideră El.

Tot Dumnezeu ne-a trimis-o și pe Amedea! Întâmplarea face că, imediat după ce eu și soțul meu am hotărât de comun acord că ne dorim să facem pasul cel mare, imediat după ce ne-am luat de mâini, ne-am privit și, zâmbind, ne-am spus că ne dorim un copil împreună, la interval de două săptămâni am rămas însărcinată. A fost minune de la Dumnezeu, iar Andrei a visat că va fi fetiță, a visat-o creață și spune că fetița din vis seamănă leit cu Amedea! Dumnezeu le croșetează pe toate exact așa cum trebuie…


Se spune că fiecare sarcină este diferită, se spune că fiecare copil este diferit și așa și este! Același corp, aceiași părinți, aceleași gene, dar, cu toate acestea, am avut parte de două experiențe total diferite! Chiar și nașterea în sine a fost extrem de diferită, chiar dacă i-am născut pe ambii copii natural, primul travaliu a durat 24 de ore și a fost extrem de intens, pe când cel de-al doilea a durat mult mai puțin și a fost mai ușor, probabil aveam și experiență, știam la ce să mă aștept, cert este că lucrurile s-au întâmplat mult mai repede, atât de repede, încât tati era să piardă marele moment”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel