Emilia Popescu a dezvăluit care a fost cel mai frumos moment din viața ei: „S-a filmat totul”

Data actualizării: | Data publicării:
Emilia Popescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Emilia Popescu, sursa foto Facebook

Emilia Popescu a vorbit despre cel mai emoționant eveniment trăit până în prezent. Ce i-a marcat existența celebrei actrițe?

Emilia Popescu este mândră de fiica ei și retrăiește cu nostalgie momentul nașterii. Actrița a dezvăluit că în fiecare an, de ziua de naștere a fiicei ei, îi povestește despre cel mai emoționant moment din viața ei. 


„În fiecare an, de ziua ei, îi spun cum a fost, deși mă roagă să nu o mai fac. Dar eu tot îi zic, până am să închid ochii. Era o iarnă geroasă, iar eu am născut cu prietena mea, care era doctoriță la Giurgiu. Știam că o să nasc prin cezariană, deci era o zi fixată. Ne-am urcat în mașină, la 5 dimineața, eu, tatăl copilului, nașul copilului și doctorița. În altă mașină, după noi, venea anestezistul.


Am deschis spitalul rece și întunecat, i-a dat un halat tăticului, el a venit cu o cameră video, desigur. S-a filmat totul. Peste trei zile am plecat acasă. Mă uit mereu pe filmare, am pus-o pe un DVD. Restul de trei ore, cât avea o casetă video pe vremea aia, am pus filmări cu Maria în somn. Pentru că ni se părea că face lucruri nemaipomenite! Trei ore copilul doarme! Mă uit ca la un film polițist”, a mărturisit Emilia Popescu pentru VIVA!. 


Emilia Popescu susține că fiica ei este extrem de talentată, atât la artele plastice, cât și la actorie, doar că este mult prea timidă pentru acest domeniu. Fiica actriței își dorește să ajungă creator de modă. Maria a început cursurile de desen încă de la vârsta de șase ani și spune că este pasionată de acest domeniu. 


„A făcut desen și pictură de la șase ani, i-a plăcut foarte mult și am zis să mergem pe partea asta și am dat-o la „Tonitza din clasa a V-a. Dar e mult prea timidă pentru actorie. E îndrăgostită de teatru și de film, dar e mult prea timidă”, a adăugat actrița. 

 

Citește și: Momente de panică pentru Emilia Popescu. Vedeta a avut COVID-19: „Încercam să mă calmez, dar mă gândeam ce se va întâmpla”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel