Emilia Ghinescu, secretul siluetei, la 43 de ani: ''Singura operație estetică pe care o am este...”

Data publicării:
Emilia Ghinescu, foto Instagram
Descriere foto: Emilia Ghinescu, foto Instagram

Emilia Ghinescu a dezvăluit care este secretul siluetei sale.

Emilia Ghinescu este într-o formă de zile mari. La 43 de ani, mama a trei copii, dintre care unul de 24 de ani, artista reușește să arate ca o adolescentă. Secretul ei? Sportul. Vedeta se antrenează de 4 ori pe săptămână. 

.

„Vin la sală de patru ori pe săptămână și când pot în fiecare zi în afară de sâmbătă și duminică pentru că atunci fac sport la evenimente și vreau să spun că am prins drag pentru că văd rezultate. Erika face sală, dar ea m-a determinat să fac sală pentru că o duceam la sală de trei ori pe săptămână. La indemnul ei am mers la sală și îi multumesc din suflet.

Nu am complexe, însă dacă am avut ceva care să nu-mi placă la mine, am remediat lucrul respectiv. Eu am o vorbă, că intru în ''service'', ca să remediez problema. Nu sunt genul de om care să capete vreo frustrare că nu-mi place ceva la mine.'', a declarat Emilia Ghinescu,  la Antena Stars, potrivit SpyNews. 

Ce operații estetice are artista 

''Singura operație estetică pe care o am este operația de sâni, augumentarea mamară pentru că este normal, am trei copii. Un băiat de 24 de ani, iar după trei sarcini nu poți să mai arăși cum arătai la 20 de ani. La față n-am nicio operație estetică.'', a declarat Emilia Ghinescu.

Criticată de fani pentru felul în care arată

După ce a primit mai multe mesaje pe rețelele de socializare în care i se spunea că s-a schimbat foarte mult, artista a ținut să precizeze că acest lucru este doar din cauza imaginilor care pot părea diferit. Emilia Ginescu a recunoscut că a apelat la anumite proceduri pentru a scăpa de riduri.

„Pe Facebook, unii mi-au spus că mi-am schimbat corpul, alții că mi-am schimbat capul. Cei ce m-au văzut în realitate și-au dat seama că nu sunt chiar atât de schimbată, sunt un om absolut normal. Ca orice artist care se respectă și cărui îi place ca atunci când iese în fața oamenilor să fie impecabil și eu am recurs la ceea ce ne oferă medicina modernă, Ca să nu-mi apară riduri am făcut anumite injecții ...”, a dezvăluit Emilia Ghinescu, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 

Artista a ținut să dezvăluie care sunt procedurile la care a apelat. Totodată, Emilia Ghinescu a precizat că nu o interesează ce spune lumea, important este ca ea să se simtă bine în pielea ei.

„Sunt bărbați care fac lucrul acesta. Soțul meu merge la sală, merge la solar, face aparate pentru modelare corporală. Nu văd de ce eu ca femeie nu aș face lucrurile acestea. (...) De 2 ani nu mi-am mai făcut acid hialuronic la buze și nu știu dacă o să-mi mai fac, dar botox da, pentru că e o prevenție a ridurilor și nu vreau să-mi apară ridurile. În cazul în care voi avea nevoie vreodată de orice altceva care să îmbunătățească fizionomia și să mă facă să mă simt confortabil cu mine când mă uit în oglindă, fără niciun fel de problemă voi apela la ele. Nu mă interesează ce spune lumea”, a explicat artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel