Emil Mitrache, despre problemele financiare cu care s-a confruntat în ultimii ani: „Aveam o familie de întreţinut şi copii de crescut”

Data publicării:
Emil Mitrache, captură video YouTube/ Acasă la Măruță
Descriere foto: Emil Mitrache, captură video YouTube/ Acasă la Măruță

Emil Mitrache a spus adevărul despre problemele financiare cu care s-a confruntat în ultimii ani.

Emil Mitrache, în vârstă de 57 de ani, a devenit cunoscut odată cu apariția lui în celebrul serial „La Bloc”, difuzat în urmă cu mai mult timp, pe ProTV.  Rolul lui Americanu’ a fost îndrăgit de sute de telespectatori. De atunci, viața actorului s-a schimbat radical. 

Emil Mitrache, despre problemele financiare cu care s-a confruntat în ultimii ani

Emil Mitrache a recunoscut că s-a confruntat cu mari probleme financiare în ultimii ani. Actorul a ajuns chiar să facă taximetrie pentru a-și întreține familia. Cu toate astea, Emil Mitrache recunoaște că nu a apelat la nimeni și s-a descurcat așa cum a putut. 

„În 2009, atunci s-a născut şi primul meu copil şi am decis să intru eu în concediu de paternitate şi am stat acasă. Am fost liber de contract pentru că trei ani cât am stat acasă, nu m-a căutat nimeni. Pe urmă am intrat în asigurări, m-am făcut mediator, chiar şi în prezent am biroul meu de mediere. După aia m-am făcut şi ghid. Nu ştii în ziua de azi câte meserii o să practici în viaţă.

Am făcut şi taximetrie  vreo două, trei luni, dar mai mult pe timp de noapte lucram. Între 2006 şi 2008 am avut şi o pizzerie. În momentul în care nu ai niciun venit şi facturile tot vin, trebuie să iei măsuri.Nu m-am dus nicăieri să mă plâng, n-am cerut la nimeni, n-am fost dator la nimeni. Am muncit pentru fiecare ban câştigat. Toată lumea era mirată atunci cum de fac eu taximetrie. Se pare că imaginea primează în România. Aveam o familie de întreţinut şi copii de crescut”, a declarat Emil Mitrache pentru Fanatik.

Câți bani câștiga pe un singur episod din La Bloc

„(…) Munceam, zilnic de la 9 dimineaţa până la 11-12 noaptea. Câştigam în jur de 200-250 de dolari maxim pe episod. Norocul nostru a fost că ajunsese să se dea cam patru episoade pe săptămână şi de acolo era un venit mai bun. Problema era că nu munceam 12 luni, vreo patru luni şi ceva era pauză şi trebuia să trăim şi lunile acelea din aceşti bani, să fim cumpătaţi. Puneam mereu bani deoparte pentru că nu aveam zi fixă de salariu. Nu ştiai niodată când primeşti banii şi trebuia să îţi ajungă pentru toate facturile. Am aşteptat câteodată şi două sau trei luni să primim banii, că nu erau”, a mai declarat Emil Mitrache pentru sursa citată. 

Emil Mitrache, salvat de la moarte de soție

„Mi-a cam vâjâit glonțul pe la ureche. Nu aveam niciun simptom. Acest anevrism de aortă se și numește ”ucigașul tăcut”. Nevasta mea a zis să merg la control. Ea chiar m-a salvat! Știi cum e: era în pandemie, nu umblam foarte mult, nu am dat atenție, nu am făcut mult efort să zic că obosesc repede. Chiar nu aveam nimic și pe vremea aia mai și fumam. În aprilie anul trecut m-am operat. Iată, am mai prins un trandafir în buchetul vieții. Un prieten are o Asociație nonprofit, care a ajutat mulți oameni aflați în mari probleme de sănătate. Eu am fost unul dintre ei. Într-adevăr, fiind de 2 ani în pandemie, nelucrând nimic, că nu mergea – eu fiind ghid, am consumat foarte mult din economii. Și, când mi s-a spus prețul, am înghețat. E o operație complicată, durează foarte mult. M-am interesat cât costă și în afară, și la noi e mai ieftin ca afară. Cel mai important e să ai suma, dar și mai important este să te duci să te controlezi! Eu am lucrat ani de zile și în asigurări. Avem o problemă ca popor, pentru că toată lumea spune: eu nu mă îmbolnăvesc, eu nu fac accident. Prinde foarte bine și o asigurare privată”, a povestit Americanul,  în cadrul emisiunii ”Exclusiv VIP” de la Prima TV .

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel