Elwira și Mihai Petre, momente de coșmar din cauza unui diagnostic greșit: „Mi s-a spus că am o tumoare pe coloană”

Data publicării:
Elwira și Mihai Petre, colaj/ captura foto A1
Descriere foto: Elwira și Mihai Petre, colaj/ captura foto A1

Elwira și Mihai Petre sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Dar puțini oameni cunosc greutățile prin care au trecut cei doi. 

Elwira și Mihai Petre sunt un exemplu pentru multe cupluri din România. Se susțin reciproc și se iubesc necondiționat. În plus au două fetițe minunate. Câștigătorii Asia Express au făcut câteva dezvăluiri din trecutul lor, care nu mereu a fost presărat doar cu evenimente fericite. 


Elwira a trecut prin spaima vieții ei după ce a fost diagnosticată greșit. Vedeta a povestit în lacrimi sperietura pe care a trăit-o atunci. Lângă ea a fost chiar Mihai Petre, care retrăiește cu greu acele amintiri de coșmar. Medicii i-au spus atunci blondinei că suferă de o boală grea care nu are leac. În ultimul episod al emisiunii de la Antena 1, concurenții au ajuns la Zidul Plângerii, în Israel, unde au făcut mărturisiri cutremurătoare. 


„Vreau să-și mulțumesc că ai rămas puternică și sănătoasă, că m-ai speriat rău. Am avut un moment foarte dificil în care am crezut că Elwira are o problemă de sănătate iremediabilă. Cineva ne-a anunțat că Elwira este foarte bolnavă și că…”, a spus Mihai Petre, în ultimul episod al emisiunii Asia Express. 


Mihai Petre nu și-a putut stăpâni emoțiile, iar telespectatorii au fost martori la o latură mai puțin știută a celebrului dansator. Mihai Petre a suportat cu greu diagnosticul dat atunci de medici, dar i-a mulțumit soției lui că a fost mereu atât de puternică. 


„Că am o tumoare pe coloană, asta mi s-a spus și Mihai a fost cel mai apropiat și cel mai bun cu mine. Numai la el mă gândeam în momentul ăsta. El, de fapt, a fost cel care m-a ajutat să trec peste, dar și să ne schimbăm total, dar total gândirea despre viață”, a continuat Elwira Petre. 

 

Elwira și Mihai Petre au dezvăluit și care sunt dorințele lor pentru viitor. Cei doi își doresc sănătate pentru ei și familie, iar așa cum spune celebrul dansator, nimic altceva nu este mai important. 


„Ne dorim același lucru: să fim sănătoși, familia noastră să fie sănătoasă. Nu ne dorim nimic mai mult! Dacă avem asta, restul nici nu mai contează”, a conchis celebrul dansator. 

 

Citește și: Culiță Sterp, în doliu. „Ion Șmecherul”, bărbatul căruia i-a construit o casă nouă, a murit: "O să ne lipsească Ion al nostru"/ VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel