Culiță Sterp, în doliu. „Ion Șmecherul”, bărbatul căruia i-a construit o casă nouă, a murit: "O să ne lipsească Ion al nostru"/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: instagram/ colaj foto
Descriere foto: sursa foto: instagram/ colaj foto

Familia Sterp este în doliu după ce Ion, bărbatul pe care l-au ajutat să își construiască o casă, a decedat în această seară.

 „Ion Șmecherul” era un bărbat foarte iubit de fani, care apărea des în vlog-urile lui Iancu Sterp. Familia Sterp l-au ajutat pe acesta, în urmă cu un an, să își construiască o casă. Și fanii au pus cot la cot și l-au ajutat pe bărbat să aibă un acoperiș deasupra capului.

Ion era cunoscut pentru starea de bine pe care o transmitea celor din jurul lor. Filmulețele cu bărbatul au devenit virale pe rețelele de socializare și mulți îl apreciau pe acesta pentru simplitatea lui.

În urmă cu puțin timp, Culiță Sterp a făcut trisutul anunț pe pagina sa de instagram, unde a postat și o fotografie din perioada în care lucrau la noua casă.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casa lui Ion, iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet va anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion șmecherul, a încetat din viața! Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O să ne lipsească Ion al nostru ”, a scris Culiță Sterp, în descrierea fotografiei.

 

Bărbatul a murit din cauza alcoolului

 

Culiță Sterp a dezvăluit și cauza care a dus la decesul bărbatului. Potrivit artistului, Ion s-a stins din viață după ce a intrat în comă alcoolică, iar organismul său a cedat.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul! ”, a mărturisit Culiță Sterp, pe rețeaua de socializare.

@ionsmecheru14 #ionsmecherul ♬ sunet original - Ion smecheru



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel