Elvira Deatcu, întâlnire de gradul zero cu Elena Ceaușescu. Ce spune despre rolul soției lui Ceaușescu: „Era un om prost”

Data actualizării: | Data publicării:
Elvira Deatcu în Spy Master
Descriere foto: Elvira Deatcu în Spy Master

Elvira Deatcu dezvăluie detaliile vieții de soție de dictator. Cum se regăsește actrița în pielea celebrului personaj- Elena Ceaușescu.

Elvira Deatcu oferă detalii uluitoare din culisele vieții unuia dintre cele mai controversate personaje din istoria României. Prin urmare, actrița a pătruns în cele mai intime „cotloane” ale vieții soției de dictator, proces despre care actrița vorbește pe îndelete.

Vedeta o clasifică pe Elena Ceaușescu drept un om prost, dar cu o sensibilitate maternă ce salvează din „cruzimea” cu care poporul a perceput-o întotdeauna. Dincolo de viața petrecută în teatru și pe platourile de filmare, Elvira Deatcu se pregătește de vacanță alături de familie, însă își așteaptă cei doi băieți să fie gata și ei de plecare.

Rolul Elenei Ceaușescu, un rol obositor

Actrița mărturisește că nu este un personaj de dorit dacă vine vorba despre o simplă companie, făcând referire la Elena Ceaușescu și personalitatea ei. Cu atât mai mult, ea mai spune că este obositoare impersonificarea acestui caracter.

„Ar fi fost obositor psihic să mă întâlnesc cu ea mai multe seri la rând sau stagiuni. Și cred că nu mi-ar fi făcut plăcere. Așa, într-o întâmplare, în 10 zile de filmare, să mă întâlnesc cu acest tip de personaj, e posibil. Dar nu e un personaj pe care să ți-l dorești neapărat, să-l ai aproape de suflet.”, a precizat protagonista, pentru Cancan.

Cu toate că a avut un rol crud, actrița spune despre fosta dictatoare că avea și acea față umană, cea care împingea farfuria cu mâncare copilului și care avea discuții materne cu acesta.

„Noi n-am avut acces la tipul ăsta de informații. Research-ul nostru a fost foarte foarte limitat, numai că eu am tot discutat despre asta cu regizorul, cu producătoarea. Elena a fost și mamă, cu siguranță la micul dejun era o mamă care își mângâia copilul, care îi împingea farfuria, cu care conversa.” a mai adăugat aceasta, potrivit sursei precizate.

Latura maternă o salvează

Artista menționează că tocmai această latură maternă a Elenei Ceaușescu o salvează de un caracter în totalitate negativ, fapt ce dezvăluie perspectiva atipică a acesteia față de personajul său.

„Și, cu siguranță, exista această latură maternă a ei, care în general salvează un personaj. După aceea s-a implicat mult prea mult în viața privată și amoroasă a fiecărui copil. Era un om prost, și atunci omul prost fără lecturi, firește că și reacțiile și atitudinile sunt foarte limitate. Dar ca în noi toți, există și un bine și un rău. Nu suntem numai așa, numai într-un anume fel.”, a mai spus aceasta.

De asemenea, actrița mai spune că ține personajul Elenei în garderobă, acolo de unde nu o poate urmări pe stradă.

„Am lăsat-o pe platou! Dar personajele te bântuie, în sensul că dacă vineri știu că am spectacol, cu câteva zile înainte, acel caracter pe care urmează să-l joc se insinuează ușor în viața mea. Pentru că se duce gândul înspre ce urmează să fac.”, a mai spus aceasta, pentru sursa menționată anterior.

Elvira are programată și o vacanță în viitorul apropiat, dar, până atunci, ea va munci. Pe lângă acest fapt, ea este și mamă.

„O să plec, dar mai spre august. Deocamdată încă joc, deocamdată am un copil care a dat „Capacitatea” și facem opțiunile, să ne regăsim pe lista liceului dorit, să depindem dosare, mai sunt niște lucruri de făcut. Sunt emoții, pentru că aș vrea să fie cum își dorește el. Vrea să învețe dimineața, să poată continua cu baschetul. Cel mare n-a terminat sesiunea, așteptăm să vină și el acasă.”, a mai punctat Elvira Deatcu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel