Elton John, internat în spital, după ce a suferit un accident casnic. Cum se simte celebrul cântăreț

Data publicării:
Elton John, captură video YouTube
Descriere foto: Elton John, captură video YouTube

Elton John a petrecut o noapte la spital după ce a alunecat în vila sa din Franţa

Cântăreţul britanic Elton John a petrecut o noapte într-un spital din Monaco, unde a fost tratat pentru o accidentare minoră, după ce a alunecat şi a căzut în vila sa din Nisa, a raportat luni BBC, citându-l pe agentul de presă al starului pop, informează Reuters.

Artistul britanic, în vârstă de 76 de ani, a fost transportat la secţia de ortopedie a Spitalului Prinţesa Grace din Monaco, a anunţat BBC.

"Elton s-a internat în spitalul local ca măsură de precauţie", a declarat agentul de presă al starului britanic. "În urma verificărilor, a fost externat imediat în această dimineaţă şi acum se află în reşedinţa lui, având o stare bună de sănătate", a adăugat aceeaşi sursă.

Potrivit BBC, Elton John îşi petrece vacanţa de vară în Franţa alături de soţul lui, David Furnish, şi de cei doi fii ai lor, după ce artistul britanic a încheiat în luna iulie îndelungatul său turneu de adio, intitulat "Farewell Yellow Brick Road Tour".

Cu o lună mai devreme, artistul a susţinut un recital impresionant pe scena principală - Pyramid Stage - a Festivalului Glastonbury.

Aceste reprezentaţii au marcat retragerea lui Elton John din turnee, însă starul pop-rock nu a respins ideea de a susţine anumite concerte individuale în viitor.

După lansarea albumului său de debut în 1969, Elton John a devenit unul dintre cei mai iubiţi muzicieni din Regatul Unit, iar repertoriul său cuprinde cântece de mare succes, precum "Tiny Dancer", "I'm Still Standing", "Your Song" şi "Are You Ready For Love?".

Actorul Taron Egerton l-a interpretat pe cântăreţul britanic într-un film lansat în 2019, "Rocketman", care spune povestea vieţii şi a carierei sale, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel