Ellen Page a anunțat că este transgender. Și-a schimbat numele în Elliot: „Îmi place că sunt ciudat”

Elliot Page, sursă foto Instagram
Descriere foto: Elliot Page, sursă foto Instagram

Ellen Page, starul filmului „Juno” și al serialului „The Umbrella Academy”, a anunţat că este transgender şi şi-a schimbat numele în Elliott Page. 

Vedeta nominalizată la Oscar și-a anunțat fanii printr-o postare pe Instagram: „Vreau să vă împărtăşesc că sunt trans, pronumele mele sunt el/ei şi numele meu este Elliot”.


„Mă simt norocos să scriu asta. Să fiu aici. Ajungând în acest loc în viaţa mea, simt recunoştinţă copleşitoare pentru oamenii incredibili care m-au sprijinit în această călătorie”, a mărturisit Elliot Page.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @elliotpage


Actorul de origine canadiană și-a câștigat succesul la scară largă, în anul 2007, când a interpretat rolul unei adolescente însărcinată, în celebrul film „Juno”. Performanțele sale i-au adus nominalizări la Premiile Oscar, Globurile de Aur și Premiile BAFTA.


Printre filmele importante în care a mai jucat Elliot Page, se numără „Inception” și seria „X-Men”, recent și în serialul Netflix, „The Umbrella Academy”.


Actorul, în vârstă de 33 de ani, a declarat public că este gay în anul 2014: „M-am săturat să mă ascund și m-am săturat să mint prin omisiune.” 


Elliot Page este căsătorit cu coregrafa Emma Portner și este un susținător înrăit al comunității LGBT.

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 02 dec, 10:44 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play