Eliza Natanticu, motivul pentru care nu își dorește să devină mamă: „Nu sunt vremurile cele mai bune”

Data publicării:
Cosmin și Eliza Natanticu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cosmin și Eliza Natanticu, sursa foto Instagram

Eliza și Cosmin Natanticu au cucerit inimile oamenilor odată cu participarea în emisiunea „Asia Express” și au devenit unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Ce spune vedeta despre venirea pe lume a unui copil?

Eliza și Cosmin Natanticu au fost unul dintre cele mai apreciate cupluri din emisiunea Asia Express. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, iar oamenii se întreabă adesea de ce nu au copii. Eliza a vorbit deschis despre acest subiect și a mărturisit de ce nu și-ar dori să rămână însărcinată în această perioadă. 


Artista spune că nu vede un moment potrivit pentru a aduce pe lume un copil, din cauza situației pandemice. Eliza Natanticu nu le judecă pe cele care au născut în această perioadă dificilă, dar spune că pentru ea ar fi un moment înspăimântător. 


Cei doi își doresc să aibă copii, iar Eliza spune că atunci când se va întâmpla asta, vor primi totul cu mare dragoste și iubire. 


„Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații. Nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o meternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii.


Nu sunt vremurile cele mai bune, nu judec pe nimeni, vorbesc strict din ce îmi doresc eu, dar dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag. Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată. Cred că aș fi o mamă bună”, a dezvăluit Eliza Natanticu, potrivit avantaje.ro.


Eliza Natanticu, la un pas de moarte după ce a contractat o bacterie din spital: „M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea”


Eliza Natanticu a văzut moartea cu ochii după ce a contractat o bacterie din spital. Cântăreața a povestit, în cadrul unui podcast, cu ce probleme de sănătate grave s-a confruntat. Vedeta a fost la un pas de a ajunge a ajunge pentru a treia oară pe masa de operație.


„Trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine. Până la urmă, m-am întors în spital pentru că ceva era în neregulă. M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. (…) A vrut să mă opereze și a treia oară, dar nu i-am lăsat”, și-a amintit Eliza.

 

Citește și: Ce loc ocupă Anamaria Prodan în clasamentul celor mai bogați români: „Am afaceri în mai multe domenii”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel