Ce loc ocupă Anamaria Prodan în clasamentul celor mai bogați români: „Am afaceri în mai multe domenii”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan a strâns de-a lungul timpului o avere impresionantă. Ce loc ocupă în topul celor mai bogați români?

Potrivit Top Capital 2021, Anamaria Prodan ar avea o avere între 40 și 60 de milioane de dolari. Ea ocupă locul 141 în clasamentul celor mai bogați români și a investit în mai multe afaceri și domenii de-a lungul timpului. Anamaria Prodan dă vina pe Laurențiu Reghecampf care i-ar fi furat din conturi sume mari de bani pe care le-a transferat fără acordul ei în contul Corinei Caciuc. 


Anamaria Prodan și-a dat soțul în judecată și spune că după ce va obține înapoi banii furați se va clasa în top 50 cei mai bogați români. 


„141? Ahhh. Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere. Dar o să recuperez și o să fiu în top 50”, a spus Anamaria Prodan pentru FANATIK. 


Sexy-impresara susține că fotbalul este doar un hobby pentru ea, cea mai mare parte din avere este din imobiliare și cryptomonede.

Aceasta s-a lansat recent și în lumea televiziunii unde a cumpărat acțiuni la două posturi TV, Realitatea Sportivă şi Realitatea Star. 


„Am afaceri mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune și am investit și în cryptomonede”, a mai spus vedeta. 


Anamaria Prodan este o femeie de succes în lumea afacerilor și vrea să le asigure copiilor ei un viitor sigur. Chiar dacă a fost dezamăgită de soțul ei, aceasta nu și-a pierdut puterea de a merge mai departe și vrea să se reinventeze pe plan profesional. 


„Imobiliarele reprezintă cam 50% din averea mea. (...)


Cam 30% din avere este investită și provine din fotbal, din ceea ce am făcut eu în fotbal. Restul de 20 de procente se învârtește în domenii precum televiziunea, am investit o sumă considerabilă la Realitatea, dar și în cryptomodede.


Să nu uităm de afacerea cu modă, cea de care se ocupă fiica mea, e fix în domeniul ei, se și pricepe, a lucrat ca model și are studii în domeniul economic”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

 

Anamaria Prodan, dezvăluiri ȘOCANTE din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf: „Aveam plânsete, să îl iertăm, pentru toate mizeriile”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel