Eliminare șoc la Survivor All Stars, 25 aprilie 2024. Val de lacrimi la plecare

Data actualizării: | Data publicării:
Alex Delea
Descriere foto: Alex Delea

Survivor All Stars s-a lăsat cu o nouă eliminare.

Înainte cu doar câteva săptămâni de marea finală, a plecat din Survivor All Stars unul dintre cei mai bine cotați concurenți. Chiar dacă mulți îl vedeau drept câștigător al competiției, iată că a părăsit concursul.

Alex Delea a fost eliminat de la Survivor All Stars. Printre lacrimi, a spus că problema avută la genunchi l-au adus tot mai aproape de eliminare, lucru care, din păcate, s-a întâmplat.

„Nu sunt coștient. Nu-mi dau seama că plec acasă. Îmi pare rău. Știam că pauza aceasta pe care am avut-o (n.r.- din cauza genunchiului) m-a îndepărtat mult de trofeu.

De când a apărut problema cu genunchiul, gândul de a câștiga trofeul se ducea pe zi ce trece. Dar eu, oarecum, vedeam venind asta (n.r. – eliminarea), dar nu știam cum va fi”, a fost prima reacție a concurentului Alex Delea. După aflarea verdictului, acesta a început să plângă.

VEZI ȘI: Fanii Survivor All Stars au izbucnit după eliminarea lui Alex Delea: L-ați văzut cum rânjea?! A fost singurul care râdea. M-a dezgustat reacția lui / video:

https://www.spectacola.ro/fanii-survivor-all-stars-au-izbucnit-dupa-eliminarea-lui-alex-delea-l-ati-vazut-cum-ranjea-a-fost-singurul-care-radea-m-a-dezgustat-reactia-lui-video_38770.html

 

 

 

 

VEZI ȘI: Situație fără precedent la Survivor All Stars. Consiliul de eliminare a luat o întorsătură neașteptată: „Nu te cred!”:

https://www.spectacola.ro/situatie-fara-precedent-la-survivor-all-stars-consiliul-de-eliminare-a-luat-o-intorsatura-neasteptata-nu-te-cred_38765.html#google_vignette

 

VEZI ȘI: Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”:

https://www.spectacola.ro/premiera-absoluta-la-survivor-all-stars-concurentii-au-ramas-socati-nu-am-mai-avut-asa-ceva_38767.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel