Eliminare la Survivor 2023. Cine e primul concurent care pleacă acasă

Data publicării:

Un concurent va părăsi astăzi competiția Survivor 2023 

O nouă seară dificilă în cel mai tare sezon al reality show-ului Survivor România! După un început în forță, Faimoșii și Războinicii au revenit pe teren pentru cel de-al doilea joc al sezonului, dar au descoperit și ce înseamnă emoția consilului de nominalizare. Daniel Pavel le-a adus celor de acasă o seară de neratat, iar aceștia au fost alături de concurenți la fiecare pas. 

Seara a început cu Jocul pentru Imunitate, iar lupta a fost extrem de strânsă. După ce Faimoșii au condus cu 8 la 4, Războinicii au reușit revenirea, au egalat și au dus meciul la prima ștafetă a sezonului. Ionuț Iftimoaie și Ștefania Stănilă s-au confruntat cu Alin Chirilă și Daria Chiper, iar cei din urmă au avut câștig de cauză, aducând a doua victorie consecutivă pentru purtătorii de bandană albastră. 

Chiar cei doi ștafetiști au fost cei care au câștigat lupta pentru imunitate personală în tribul Faimoșilor, așa că și-au asigurat și un Consiliu liniștit. Nominalizările au adus o mare surpriză: toți colegii l-au votat pe Gheboasă pentru eliminare, după ce acesta i-a rugat să-l propună pentru a se întoarce acasă.

Lui i s-au alăturat DOC și Maria Constantin la nivel de propuneri, ca urmare a deciziei celor doi purtători de colan de Imunitate. 

„Eu nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau fără soția mea. Acasă mă simt cel mai bine. M-am decis că vreau să ajung acasă pentru a-i dărui soției mele un cadou. Și acel cadou e să-i dăruiesc un copil”, a spus Gheboasă, cu ochii în lacrimi, la primul Consiliu de Nominalizare de la Survivor România 2023.

Au mai rămas doar câteva ore până la ultimul joc al săptămânii: cel de recompensă. Cu o miză consistentă pusă la bătaie, cele două echipe vor da totul pe teren. Oare cine se va întoarce pe insulă cu premiul? 

DOC? Gheboasă? Maria Constantin? Cine va pleca acasă? Care va fi primul concurent care va părăsi competiția și ce întorsături de situație vor mai urma? Show-ul merge mai departe!  

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel