Eliminare la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cine e vedeta care părăsește jungla dominicană

Data actualizării: | Data publicării:

O celebritate părăsește astăzi emisiunea!

Eliminare la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cine e vedeta care părăsește jungla dominicană

Drumurile din jungla dominicană se vor termina astăzi pentru una dintre celebritățile intrate în cel mai greu și intens experiment al momentului. Diseară, de la ora 20:30, pentru prima dată, un concurent va părăsi show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! 


Paul Diaconescu este primul concurent nominalizat pentru eliminare, în urma jocului pierdut duminică. În seara aceasta, alți doi concurenți vor rămâne neprotejați de echipele lor și vor ajunge la jocul ce le poate decide soarta în show. Cum vor vota liderii celor două tabere, dar și cine sunt ceilalți doi concurenți care riscă să plece acasă, aflăm astăzi, de la 20:30, într-o nouă ediție Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Lidia Buble, smoothie din viermi la Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Mi se bloca tot gâtul”

Cornel Palade încearcă să-și împingă limitele într-o nouă provocare Sunt celebru, scoate-mă de aici!: ”Doamne, dă-mi putere, dă-mi curaj...”Celebrii din Tabăra Plăcerilor vor fi invitați în această seară la o probă de ”Fricii și Delicii” pentru a pune mâna pe un premiu extrem de râvnit. După mai multe zile în care au avut de îndurat provocările junglei, Anisia Gafton, RUXI, Paul Diaconescu, Alex Bogdan, Bia Khalifa și Cornel Palade vor putea mânca paste cu pesto. 

Însă, pentru a hrăni toată tabăra, Bia și Cornel vor juca o nouă probă ce le va împinge limitele la maximum. În cazul în care amandoi duc jocul la bun sfârșit, vor câștiga porții de paste pentru toți colegii din echipa lor. ”Doamne, dă-mi putere, dă-mi curaj, să fac toate probele până la capăt, să le duc de mâncare copiilor mei. Să se bucure pentru că e greu!”, va spune Cornel Palade înainte de probă. Bia Khalifa va mărturisi că deși au ajuns să facă o probă extremă pentru a obține hrană, prezența ei și a lui Cornel este benefică în tabără: ”Noi în camp suntem foarte utili! El e util să gătească, eu sunt utilă să-l animez pe el să gătească mai bine! Mi-a spus că-l fac să aibă viață în el și că-l fac mai bucuros!”. Cum se vor descurca cei doi și ce provocare vor avea de înfruntat, vedem în această seară, la PRO TV. 

 

12 celebrități au intrat în junglă! Ei sunt cei care  înfruntă provocările Sunt celebru, scoate-mă de aici!

 

Sunt celebru, scoate-mă de aici! este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor. Izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic, 12 celebrități au acceptat provocarea vieții lor: să lupte pentru titlul de Regele sau Regina Junglei.

 

Nume cunoscute din toate domeniile își vor împinge la maximum limitele psihice și fizice în cel mai așteptat reality show al toamnei. Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil.

 

”Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi. Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a spus Cabral.

 

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura Sunt celebru, scoate-mă de aici!, prezentată de Cabral și Adela Popescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel