Elena Udrea a fost PRINSĂ, după ce a fugit din țară

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Elena Udrea, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Elena Udrea, Facebook

Elena Udrea a fost oprită înainte de intrarea în Grecia, în Kulata, Bulgaria. 

”În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi autorităţile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfăşoară activităţi specifice, în vederea predării femeii către autorităţile din România” anunță Poliţia Română. 

Elena Udrea a fost prinsă, anunță Antena 3. Elena Udrea nu ar fi fost singură în mașină. Se pare că aceasta a fost depistată pe teritoriul Bulgariei, conform sursei citate, chiar la granița cu Grecia, în Kulata. Având în vedere ora de intrare în Bulgaria, era de așteptat că nu a părăsit teritoriul țării vecine până la momentul în care a fost dată în urmărire, ceea ce vine să confirme ipotezele din spațiul public că fostul ministru a plecat din țară în grabă, în ultimul moment. 

În acest caz, nu există însă un mandat european de arestare. Totuși, se pare că va fi reținută de autorități. Elena Udrea a părăsit teritoriul României astăzi, la ora 11:00. În urmă cu puțin timp, a și apărut pe lista persoanelor date în urmărire, nefiind găsită la niciun domiciliu după sentința definitivă. Citește continuarea pe dcnews.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel