Elena Merișoreanu trebuie să slăbească 15 kilograme: Medicul m-a atenționat că pot să nu mai merg

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Elena Merișoreanu a fost avertizată de medic că trebuie neapărat să slăbească, căci dacă nu poate suferi consecințe foarte grave.

Elena Merișoreanu se bucură de un aspect fizic de invidiat, la vârsta pe care o are. Totuși, chiar dacă interpreta de muzică populară se chinuie să își mențină fața cât mai tânără, medicii nu sunt mulțumiți de silueta sa. Și, asta din cauza faptului că vedeta a fost operata, acum ceva timp, la ambele picioare. În acest sens, specialiștii au avertizat-o pe aceasta să slăbească, căci dacă nu poate suferi consecințe foarte grave.

"Niciodată nu am fost băț, dar după o vârstă nu mai slăbești ușor. Nu pot face foamea pentru că ar interveni apoi alte probleme de sănătate, însă medicul mi-a pus în vedere să dau jos 15 kilograme. Greutatea se duce foarte mult pe picioare, eu sunt operată la amândouă, și îmi va afecta mobilitatea. Medicul m-a atenționat că pot să nu mai merg, așa că am decis să slăbesc.", a spus Elena Merișoreanu, potrivit click.

Ce dietă și-a propus Elena Merișoreanu să țină

Pentru a da jos cele 15 kilograme, vedeta și-a făcut deja un plan. Aceasta va începe prin a mânca mai multe legume și a face și puțin sport.

,,Am renunțat la mâncarea grea. Mai puțină carne, mai multe legume și fructe. Mănânc zarzavaturi, salate, ciorbă de lobodă, pe care știu să o prepar foarte bine, dar și măcriș. Ne place foarte mult măcrișul și în aceeași măsură și urzicile, doar că au îmbătrânit și nu mai sunt atât de bune. Adaug la dietă și mișcarea. Am o curte imensă și zilnic fac pași, mă plimb. Am avut două cântări după Paște și aș putea să spun că și aceea e o activitate. Vreau să ajung la greutatea cea bună", a mai spus artista.

Sănătatea nu îi mai permite să cânte oriunde

Chiar dacă are foarte multe cereri de concerte și și-ar dori să le onoreze pe toate, Elena Merișoreanu spune că starea de sănătate a determinat-o să fie foarte selectivă, în privința acestora.

„Piciorul care e operat e foarte bine, celălalt mă supără pentru că m-am pus prea forțat pe el. Nu am mai cântat decât așa, pe la aniversări, la botezuri și vă spun că sunt destul de multe cereri, dar le selectez pentru că sănătatea nu îmi mai permite. Când te duci, trebuie să stai în picioare, distanțele sunt mari uneori.

Nu e ușoară viața asta. Avem pensii bune și eu și soțul, copiii sunt la casele lor. Așa că nu mai am pentru ce alerga.", a mai povestit Elena Merișoreanu.

Citește și: Elena Merișoreanu, ÎNȘELATĂ cu cea mai bună prietenă. Care a fost reacția cântăreței când a aflat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel