Elena Merișoreanu s-a întâlnit cu amanta soțului! Ce a ieșit? "Nebuno, de când te caut"

Data publicării:
Elena Merișoreanu, captură video YouTube
Descriere foto: Elena Merișoreanu, captură video YouTube

Elena Merișoreanu a vorbit despre un hop din căsnicia ei peste care a trecut cu ajutorul mamei sale.

"Dau cu ochii de ea, eu coboram cu liftul și ea tocmai să urce în lift. O iau în brațe și îi zic "Nebuno, de când te caut, se poate?Ți-am adus cadouri și tu nu vrei?" Ce o fii zis, că n-am aflat nimic, dar eu știam tot. Și am invitat-o la mine cu pretextul că i-am cumpărat niște cadouri. Ea știa casa mai bine ca mine.

Eu când am venit acasă am văzut că paharele de cristal și ceșcuțele din vitrină erau deranjate, am ochiul format, știam tot, dar mă rog, n-am zis nimic. În fine, vine la mine și i-am zis că a venit sora mea și mi-a adus carne de vițel, și că am făcut ciorbă, soțul meu era la muncă. Eram prietene, ca două surori. Am pus fața de masă în salon, pregătesc tot și mă făceam că vorbesc "Nu veni în bucătărie că sora mea nu vrea s-o vezi, nu e aranjată" și mi-a zis că bine,bine. Am început să pun în pahare, vorbeam și la un moment dat din vorbă în vorbă îmi zicea ea că lumea vorbește, și i-am zis "Ascultă fă, eu sunt cu sora mea aici, acasă, spune-mi ce s-a întâmplat că știu tot, dacă nu, te tranșez și te bag în sac." S-a albit la față, n-a mai putut să vorbească, a încremenit.

Citește întreaga știre pe Radiodcnews.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel