Elena Merișoreanu, reproș la adresa soțului Mădălinei Manole, după 14 ani de la tragedie: Stăteau bieții oameni, la gardul vilei, așteptând

Data publicării:
Elena Merișoreanu, captură video YouTube
Descriere foto: Elena Merișoreanu, captură video YouTube

Relația dintre Elena Merișoreanu și Mădălina Manole a fost marcată de o serie de declarații publice și controverse după moartea tragică a Mădălinei Manole în 2010. Elena Merișoreanu, fiind o figură publică cunoscută, a făcut unele comentarii despre viața și moartea Mădălinei Manole, care au generat reacții mixte din partea publicului și a familiei Mădălinei.

După moartea Mădălinei Manole, Elena Merișoreanu a vorbit în diverse interviuri despre relația sa cu Mădălina și a făcut declarații privind circumstanțele morții acesteia, inclusiv opinii despre viața personală a artistei și despre presiunile la care ar fi fost supusă.

„Îmi pare tare rău că părinții Mădălinei au murit cu acest mare of, că nu și-au mai văzut nepotul. Soțul Mădălinei nu a dorit să îl lase la bunici. Stăteau bieții oameni, la gardul vilei, așteptând să îl vadă pe copil, asta ține de omenie!”, a mai menționat Elena Merișoreanu, pentru Click!

 

Elena Merișoreanu critică și preoții care cer taxă de înmormântare

”Ce vă mai mirați, așa e de când lumea și pământul! Unii, dacă nu le dai banii, nici nu te bagă în pământ! Și eu am dat bani la preot, recunosc, dar nu mi-a cerut nimeni, niciodată. Așa dă românul, la preot, la medic, e deja un obicei, așa am fost învățați din familie. Dar nici nu mi-a refuzat vreun preot banii. Păi, cine zice: ”Doamne, ia-mi?””, a declarat Elena Merișoreanu, pentru playtech.ro

Artista își exprimă profundă dezamăgire față de preoții care cer sume mari, de ordinul miilor de lei, pentru oficierea slujbelor de cununie, botez sau înmormântare, în special în mediul rural, unde locuitorii abia reușesc să-și asigure traiul zilnic.

”La țară, săracii oameni nu au bani, de unde să aibă? Așa că se văd nevoiți adesea să-și golească ograda, ca să-și poată înmormânta rudele. Îi duci preotului un porc, niște găini, ouă. Vai de capul lor!”, a mai menționat Elena Merișoreanu, pentru Playtech Știri.

Intervenții estetice la 77 de ani

Deși a fost aspru criticată, artista a justificat modificările estetice:

„Normal că țin la aspectul fizic, asta întotdeauna mi-a plăcut. Mai ales că noi suntem pe scenă, ne vede lumea pe stradă, trebuie să arătăm bine. Cabinetele astea estetice nu sunt făcute doar pentru cei tineri. Eu admir pe toată lumea care și-a făcut câte ceva.

Operații nu am făcut și nici nu o să fac, doar mici intervenții, cu acid hialuronic, sânii mi i-a dat Dumnezeu, buzele sunt mari de când eram mică, mi se spunea buzată, așa că acum mi-am făcut blefaroplastie. Sunt puțin vânătă, mâine merg să îmi scoată firele. Răutăcioșilor le transmit să aibă parte de bine, să nu uite că în primul rând trebuie să ne simțim noi bine. Cei care își dau cu părerea niciodată nu o să fie toți pentru, sunt și contra. Eu nu le doresc decât numai bine”, a spus Elena Merișoreanu, pentru wowbiz.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel