Elena Merișoreanu îi dă replica Mariei Dragomiroiu: „Pot să dovedesc că nu am mințit cu absolut nimic”

 Elena Merișoreanu, Maria Dragomiroiu, Colaj Foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, Maria Dragomiroiu, Colaj Foto Facebook

Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu sunt din nou la cuțite, după apariția Mariei Dragomiroiu în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a făcut o serie de noi declarații despre colega sa. 

În urmă cu un an, lumea muzicii populare a fost zguduită de un scandal de proporții. Două mari doamne ale muzicii populare s-au certat, public. 


Scandalul a început acum un an, după ce Maria Dragomiroiu a făcut o serie de declarații la adresa Elenei Merișoreanu.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro TV, la Rubrica sosurile iuți, Maria Dragomiroiu a spus despre Elena Merişoreanu că este: mincinoasă, răutăcioasă şi invidioasă.

„Aoleu, ce să mă fac Doamne, eu. Femeile sunt așa mai… Nu pot să spun. Am mai văzut eu că ai cerut și trei nume. Ați formulat-o așa, să nu pot spune. Mi-e frică să nu fie următoarele mai rele, și chiar să nu pot spune nimic. O să spun asta: Elena Merișoreanu. (… )

Este artistul pe care îl apreciez, dar se pare că de asta a venit pe pământ, ca să își judece colegii. Îmi pare rău că nu i-am spus, deși ne-am văzut de multe ori. Într-un an, de ziua mea, a venit la TV și a vorbit despre pensia mea celebră. Este un om răutăcios. De pierdut are sufletul dânsei. (…) Eu nu sunt supărată pe ea. E mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă. Nu poți să te duci să judeci un coleg. E prezentă la toate emisiunile pentru asta.”, a spus Maria Dragomiroiu la Pro Tv. 

De atunci, cele două artiste „s-au înțepat” pe unde au avut ocazia. 


Maria Dragomiroiu, noi săgeți la adresa Elenei Merișoreanu

Recent, Maria Dragomiroiu a fost invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, unde a lansat noi săgeți către Elene Merișoreanu.

Vezi aici ce a declarat Maria Dragomiroiu despre Elena Merișoreanu. 


Elena Merișoreanu îi dă replica


Nu este pentru prima dată când Elena Merișoreanu își confruntă colega, însă, de data aceasta, artista spune că poate veni și cu dovezi clare că aceasta a acuzat-o pe nedrept că ar minți. 


„Nu am niciun motiv să fiu invidioasă pe ea din niciun punct de vedere. Eu sunt eu, ea e mare. Eu am tot ce îmi trebuie, nu îmi lipsește absolut nimic. Ea mă face mincinoasă, pentru că de ce am zis eu că ea are pensie mică. Eu am spus următorul lucru și asta se poate dovedi: <>. Am muncit de copii. Eu de la 16 ani am semnat o condică, am plătit dările la stat pentru a avea o pensie omenească. Am cunoscut cândva o Maria Dragomiroiu, dar acum nu o mai cunosc”, a declarat Elena Merișoreanu pentru SpyNews.

Artista spune că, în urmă cu ceva timp, Maria Dragomiroiu l-ar fi pus pe cumnatul ei să vorbească urât cu ea și să-i spună că nu are voce.

„L-a pus pe cumnatul ei de la Târgu Jiu să mă facă în fel și chip, că nu am glas. Nu trebuie să facă el departajarea. Eu am trecut prin multe comisii. Nu cred că ea are de ce să fie invidioasă pe mine, pentru că ea este mai tânără cu 5 ani decât mine. Pe ea a deranjat-o că de ce am spus că nu a fost angajată”, a adăugat folclorista.

Motivul pentru care cele două artiste au ajuns să se certe

Elena Merișoreanu spune că motivul scandalului dintre ele ar fi faptul că a făcut o remarcă despre pensia Mariei Dragomiroiu. Apoi, colega ei a făcut-o mincinoasă. 

„A dat și la noi concurs, la Rapsodia, pe vremea lui Ceaușescu, dar nu a intrat. Nu că nu a fost bună, ci pentru că noi aveam acolo pe Maria Cornescu, Nelu Bălășoiu și Ioana Cristea, olteni care aveau nevoie de alt gen de muzică. Eu am și cererea ei cu care pot să dovedesc că nu am mințit cu absolut nimic. Eu îmi asum ce vorbesc. Nu pot să îmi permit să acuz pe cineva fără să am argumente”, a povestit eaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 13 sep 2022, 07:03 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience