Elena Merișoreanu ajunge din nou pe mâna medicilor: „O să mă operez iar. Îmi vor pune o proteză”

Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook

Elena Merișoreanu se confruntă cu o serie de probleme de sănătate și urmează să ajungă din nou pe masa de operație. 

Interpreta de muzică populară se pregătește să treacă printr-o intervenție chirurgicală la nivelul genunchiului.  Artistei îi lipsește cartilajul de la piciorul drept, iar medicii îi vor atașa o proteză. 


Pe lăngă acest aspect, starea de sănătate a cântăreței este una de fier, în ciuda problemelor cu care s-a confruntat recent, când a ajuns de urgență pe masa de operație. 


Îndrăgita artistă nu a reușit să își rezolve toate problemele de sănătate, așa că va fi nevoită să treacă printr-o altă intervenție chirurgicală, de această dată la picior.


 "O să mă operez iar, însă aștept să vină doctorul din concediu pentru că este plecat și el câteva zile.

Eu nu mai am cartilajul la piciorul drept și trebuie să îmi pună medicii acolo o proteză. În rest sunt bine, tocmai mi-am făcut toate analizele medicale la o clinică privată și mi-au ieșit toate bune, până și medicii s-au mirat. Mi-au spus că am sănătatea unei tinere de douăzeci de ani.", a declarat Elena Merișoreanu, pentru Impact.ro.


A fost la un pas de moarte


Elena Merișoreanu a trecut prin momente cumplite, în urmă cu ceva timp, după ce a ajuns de urgență pe masa de operație. Interpreta de muzică populară a fost la un pas de moarte, după ce a avut niște pietre la fiere, care erau pe punctul de a izbucni în ea. Artista  a povestit că și-a dat seama că e ceva în neregulă, după ce a acuzat dureri insuportabile la nivelul stomacului. Probleme venea, însă, de la niște pietre pe care aceasta le avea la fiere. După ce într-o seară a văzut că nu mai poate să mănânce nici măcar lapte cu cereale, Elena Merișoreanu și-a dat seama că ceva nu este în regulă, motiv pentru care a mers de urgență la medic, acolo unde i s-a pus și diagnosticul. Ulterior, aceasta a ajuns de urgență pe masa de operație.

 

„Mi-a zis doctorul că mi-a scos pietre (n.r. de la fiere) să fac o fundație la casă. Aproape de un an mă tratează doctorii de stomac, pentru că aveam niște dureri insuportabile. Nu am mai vrut să spun de stomac... De un an de zile aproape eu iau tot felul, dar nu-mi trece/ Acum vreo 10 zile parcă mă apucase foamea și nu prea vreau să mai mănânc după 18:00, așa că am zis să mănânc niște cereale cu lapte.

Am dat și mațele afară din mine. A doua zi nu am mai stat, m-am dus la o doamnă doctor și i-am zis că nu mai pot. Mi-a spus că în câteva ore trebuie să mă operez, că fierea e plină, că pocnește în mine și nu mă mai pot salva”, a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars.

 

Pe lângă operația la fiere, în urmă cu ceva timp, Elena Merișoreanu s-a operat și la picior. Recent, artista a mărturisit că  și-a revenit după acea intervenție, însă va trebui să ajungă din nou pe masa de operație pentru a se opera și la celălalt picior. Deși nu este o intervenție  dificilă, artista spune că recuperarea este cea mai grea.

" Cu piciorul operat, simt că zbor cu el, dar celălalt trebuie să-l operez. O să mă operez, văd că operația nu este grea. Recuperarea este mai grea, dar trece. Am programat-o, dar mai durează puțin, pentru că am fost operată de fiere și, dacă am avut anestezie generală, trebuie să treacă, totuși, câteva săptămâni bune", a spus Elena Merișoreanu pentru CANCANGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 22 aug 2021, 10:19 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience