Elena Merișoreanu a șocat medicii: „Am niște analize de fată mare”. Artista se pregătește de operație

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Merișoreanu, captură video YouTube
Descriere foto: Elena Merișoreanu, captură video YouTube

Elena Merișoreanu se pregătește pentru operația la picior, pe care a tot amânat-o. 

Elena Merișoreanu urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale la genunchi, săptămâna viitoare. În vârstă de 76 de ani, artista se mândrește cu analize „de fată mare”, după cum i-au spus și medicii, care au rămas impresionat de starea de sănătate a acesteia. 

„Mă operez săptămâna viitoare, pentru că mai am de făcut câteva analize. Mai am de făcut CT-ul, și o analiză pentru oase. Restul sunt gata, au ieșit foarte bine. S-a mirat domnul profesor de la spital, care mi-a zis că am niște analize de fată mare. Astăzi mă duc să le fac și pe acestea, apoi mai am testul Covid-19. Mă ceartă ai mei că am stat prea mult așa.

Abia aștept să mă operez.
Astfel, nu va mai trebui să merg unde sunt solicitată să cânt. Pentru că am mulți prieteni, nu am putut refuza până acum. Mai răruț la evenimente, că-i mai drăguț. Am fost invitată la Anamaria Prodan și eu și fata, dar nu puteam pleca din spital. Sunt internată, voi ieși doar pentru a-mi face computerul tomograf”, a mărturisit Elena Merișoreanu, pentru Impact.ro.

„Am crezut că mor.” Elena Merișoreanu va ajunge pe masa de operație. Ce diagnostic a primit artista/ EXCLUSIV

 

Artista nu are deloc emoții

 

Interpreta de muzică populară spune că așteaptă cu nerăbdare să fie supusă operației și că este foarte încrezătoare în reușită, mai ales după ce a văzut câteva cazuri de pacienți cu afecțiuni complexe care și-au revenit spectaculos după intervenții.

„Nu sunt stresată absolut deloc. Nu-mi fac probleme, mereu am fost pozitivă. Și mă enervează când văd disperare. Bolile ni le facem singuri. Eu sunt crescută la țară, fără frică. Medicina a evoluat foarte mult, aparaturile sunt cum sunt. Medicii sunt foarte buni, pentru că au experiență, chiar și cei tineri își dau interesul. Sunt foarte activi și muncesc extraordinar de mult, să le dea Dumnezeu putere.

Ce am văzut la spital, tineri cu operații la cap. Doamne, câtă lume e în spital! Dacă managerul e bun, în spital au de toate. La Foișor totul e ambalat, mâncare bună. De multe ori, mă cert cu fetele să nu-mi mai aducă mâncare.

Data trecută am stat o lună că a venit Covidul și nu mi-au mai dat drumul. Trebuia să fac recuperarea acolo și nu mai puteam intra. Oricum, de Crăciun, nu-mi vor da drumul acasă. Ei au grijă de pacienți. A doua zi te pun deja să umbli, cu cadrul, nu te lasă să stai”, a mai spus interpreta de muzică populară.

 

Elena Merișoreanu tânjește după sărbătorile de iarnă din copilărie: „Ne bucuram de un covrig.” Ce tradiții respectă îndrăgita artistă/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel