„Am crezut că mor.” Elena Merișoreanu va ajunge pe masa de operație. Ce diagnostic a primit artista/ EXCLUSIV

Data publicării:
Elena Merișoreanu, captură video YouTube
EXCLUSIV
Descriere foto: Elena Merișoreanu, captură video YouTube

Elena Merișoreanu a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Artista va ajunge pe masa de operație. 

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Îndrăgita artistă trece prin momente grele, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Mai exact, vedeta are mari dureri la nivelul piciorului și, cel mai probabil, va ajunge pe masa de operație. 

Elena Merișoreanu, despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Artista ne-a povestit că a făcut toate tratamentele posibil, însă niciunul nu a dat rezultat. Elena Merișoreanu a mărturisit că a avut parte de un moment îngrozitor pe aeroportul din Londra, după ce s-a confruntat cu dureri insuportabile. 

„Mâine o să merg la domnul doctor. Chiar vorbeam ieri cu Constantin Enceanu, că ne-am întâlnit la o filmare, și el este operat de o lună, și îmi spunea să nu mai stau. Dacă urmez tratamentul, nu merge. Eu am stat acolo pe scaun, am cântat și după am luat cârja. Recuperarea este mai grea, dar operație nu este una complicată. Când m-am operat la celălalt picior, m-am dus în San Diego, California, la o mare instituție ortopedică. Acolo am întâlnit un medic român și m-a întrebat dacă vin din România special în străinătate ca să-mi rezolv problema. I-am spus că am venit în vizită și mi-a spus să vin în Româna la domnul doctor Cristian Stoica. I-am spus ca am fost deja la dânsul și mi-a spus că pot să umblu prin toată lumea că tot la operație o să ajung.  Am venit în țară și m-am operat. 

Cred că am făcut peste 25 de celule stem. De infiltrații nici nu mai vorbesc. Durerea de oase este incomparabilă cu orice. Mă doare de mor. Am crezut că mor pe aeroport în Londra. Nepoata mea a vrut să mă pună pe un căruț, dar erau mulți români și mi-a fost rușine că mă văd în această situație. Nu aș fi frut să mă mai duc în Londra, dar au apucat să mă pună pe afiș, iar românii de acolo sunt foarte cumsecade, sunt iubitori, dornici de țară, de muzică bună. Nici nu vă pot spune ce satisfacție când îi vezi că vin în costume populare, cu mâinile bătătorite de muncă, uiți de orice durere. ”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate, pentru Spectacola. 

Elena Merișoreanu: „ Nu mai am cartilagiul deloc, se frecă os pe os”

Elena Merișoreanu a recunoscut că familia sa a certat-o pentru faptul că încă mai merge la evenimente, deși starea ei de sănătate nu este una bună.  Cu toate astea, artista se bucură de faptul că nu are alte probleme de sănătate mai grave și că are un sistem imunitar ridicat. 

„Mâine mă duc la domnul profesor și dacă îmi spune că trebuie să mă operez, nu mai stau. Mă ceartă ai mei mereu, îmi spun să nu mai merg să cânt până nu mă fac bine. Ei mă văd că nu sunt bine pentru că  nu mai am cartilagiul deloc, se frecă os pe os. Vă dați seama ce dureri sunt. Orice aș lua, nu-mi trece. Recuperarea este cea mai grea, dar dacă mă operez acum, până la primăvară mă fac bine. O să stau acasă cu familie, numai bine pentru că multă vreme nu m-am mai putut bucura de sărbători împreună cu familia. Noroc cu pandemia asta. După ce am făcut covid și cele două vaccinuri, oasele mă dor mult mai rău. 

Medicul s-a mirat când am dus o parte din analize, acum două săptămâni. Mi-a spus că am analize de fată mare. Eu nu am luat medicamente toată viața, deși am avut atâtea intervenții: pietre la fiere, tiroida, piciorul. Cu toate astea, am avut un organism foarte sănătos. Chiar și când am făcut anestezie am fost foarte bine. Nu mi-a scăzut tensiunea, nu mi-a crescut, pulsul a fost ok. 

Pe mine nu îmi este de picior când stau pe scenă, pentru că acolo uit de orice durere. Pe mine drumurile mă omoară că e greu să stai cu piciorul atârnat. Dar gata, nu mai stau, trebuie să fac ceva în privința asta pentru că s-au supărat fetele pe mine, chiar nepotul meu mă întreba dacă am nevoie de bani. I-am spus că nu am nevoie, doar că m-am tot dus la cântări, deoarece asta îmi place să fac. ”, ne-a mai spus îndrăgita artistă. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel