Elena Merișoreanu, pregătiri INTENSE pentru Paște. Ce preparate va avea artista pe masă: „Sunt o gospodină desăvârșită”

Data publicării:
Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook

Elena Merișoreanu a dezvăluit ce preparate va avea pe masa de Pește, dar și cine o ajută în bucătărie. 

Elena Merișoreanu se declară o gospodină desăvârșită. Vedeta s-a hotărât cum va arăta masa de Paște. Recent, interpreta de muzică populară le-a dezvăluit și fanilor ce preparate va avea, dar și cine este ajutorul său de nădejde, în bucătărie. Elena Merișoreanu va merge și de data aceasta pe preparate tradiționale, precum: nelipsitul drob, miel la cuptor, sarmale și tocană de miel. 

„După cum se vede sunt o gospodină desăvârșită! Vreau să spun că atât am slăbit că nu mai încap hainele pe mine. Pentru că se apropie sfintele sărbători de Paște, eu vă doresc sănătate, viață lungă și să fiți la fel cum ați fost și până acum. Ne pregătim cu mâncare tradițională, nu facem mâncăruri sofisticate, facem drob, miel la cuptor, sarmale și tocană de miel”, a povestit Elena Merișoreanu, în cadrul emisiunii de pe Antena Stars.

Cine o ajută pe Elena Merișoreanu în bucătărie

Elena Merișoreanu a declarat că nepoții săi sunt cei care o ajută în bucătărie. 

„Amândouă fetele mele sunt gospodine, nepoata și alea mici mă ajută foarte mult în bucătărie. Sunt extraordinare, adică toată lumea face câte ceva, cele mici ascund ouă prin curte, iar noi le punem bani. Nepotul cel mare adună și el ouăle să ia bani, în loc să le lase pe cele mici. E o atmosferă frumoasă!”, a mai adăugat cântăreața.

Elena Merișoreanu, detalii despre minunile din viața ei

Încă din adolescență, viața artistei a fost presărată cu multe încercări. Cu toate aste, Elena Merișoreanu se bucură că o biserică din copilăria ei i-a dat semne de fiecare dată.

„Aveam 16 ani când am venit în București și să știți că am atâtea de multe minuni ale vieții, atâta am umblat în toată lumea asta, în Asia, Africa, Europa toată am colindat-o. Când eram mică mergeam la o biserică și mereu vedeam un tablou și îi ziceam mamei că o văd pe Maica Domnului cum clipește, iar orice realizare am avut în viață, eu am visat acea biserică”, a declarat Elena Merișoreanu

Citește și: Alin Gabriel Matei, despre ultima conversație cu Petrică Mîțu Stoian. Ce sfaturi a primit tânărul de la regretatul artist: „Ultimele cuvinte au fost...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel