Elena Gheorghe s-a reprofilat. Artista predă cursuri de fericire, online: „Era minunat să fi învățat această materie în școală”

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Gheorghe, foto Instagram
Descriere foto: Elena Gheorghe, foto Instagram

Elena Gheorghe s-a reorientat în perioada pandemiei și a găsit soluția perfectă pentru a munci în lipsa concertelor. Artista a devenit speaker motivațional și predă cursuri de fericire.

La fel ca toți artiștii, Elena Gheorghe a stat mai mult pe bară în ultima vreme. Lipsa concertelor i-a dat timp artistei să se gândească mai mult la sufletul ei și să găsească și soluții pentru afacerile pe care le are. După discuții și consultări cu diverși specialiști, cântăreața și-a dat seama care este zona în care trebuie să se concentreze și să investească:


„Acum lucrăm la mai multe proiecte online, campanii. În ziua de astăzi totul este destul de incert, singura investiție sigură suntem noi. Merită să investim în noi, minte, trup și suflet. E o investiție care mereu ne va aduce satisfacții și e sigură, nu vei pierde nimic, absolut nimic, doar vei câștiga. Nu mă pricep la afaceri, dar îi ascult pe cei mai buni în domeniu și ei zic că nu e momentul să investim decât în ceea ce este esențial”, a explicat Elena Gheorghe pe InstaStory.


Cursuri de fericire


Frumoasa artistă vrea să împărtășească și cu alții lecțiile pe care le-a învățat, așa că  a decis să dezvolte un curs online ”Învățăm fericirea”. 


Proiectul este unul de dezvoltare personală, de care artista se ocupă în totalitate. Ea spune că a conceput acest curs, în primul rând, din propria nevoie. 


„Din necesitatea mea, a oamenilor. Cred că era minunat să fi învățat această materie în școală, am fi gestionat altfel lucrurile și ne-am fi bucurat mai mult de viață. E nevoie să descoperim ce este fericirea și cu ce se mănâncă ea. (…) E important să ajungem să conștientizăm ce ne face cu adevărat fericiți ca să nu treacă viața pe lângă noi și să ne trezim că de fapt am căutat pe strada greșită destinația noastră. Până la urmă, în viațănu-ți dorești decât să fii fericit, totul se rezumă la asta…deci zic că trebuie să facem săpături, nu?”, a conchis artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel