Elena Gheorghe, dezamăgită de prieteni: „Viața este prea scurtă pentru a o petrece cu oameni care nu merită”

Data publicării:

Elena Gheorghe și-a surprins fanii cu o serie de mesaje tulburătoare. Vedeta a vorbit despre prietenie, despre trădare și despre dezamăgirea de a iubi pe cineva care nu te merită. 

Elena Gheorghe pare că trece printr-un moment dureros în viața personală.

 

 

Deși este extrem de discretă când vine vorba de familie și prieteni, artista și-a deschis aseară sufletul și a vorbit despre sentimente, despre iubire, dar și despre dezamăgire. Deși mesajele transmise sunt pline de înțelepciune și chiar motivaționale, fanii au putut citi, printre rânduri, durerea pe care o trăiește artista. 

”Investește sentimente în persoanele care merită și care te fac să te simți iubit... nu care au nevoie de tine din diverse motive. Acestor persoane nu e ok să le răspunzi cu aceeași monedă. E bine, însă, ușor ușor să le îndepărtezi sau să ai o relație strictă. Când vor fi pregătiți să iubească, atunci vor știi cum să revină. Gânduri de ”noapte bună”!”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.


Chiar dacă nu a dezvăluit cine sunt persoanele care au dezamăgit-o, vedeta și-a sfătuit fanii să aibă grija la prieteniile pe interes și să aleagă întotdeauna persoanele care le apreciază cu adevărat. 

”Nu mai petrece timp cu persoanele nepotrivite. Viața este prea scurtă pentru a o petrece cu oameni care nu merită. Dacă cineva te vrea în viața lui, îți va face loc în ea, nu trebuie să te bați tu pentru un loc acolo. Niciodată, dar niciodată, nu încerca să te bagi cu forța în sufletul cuiva care trece cu vederea valoarea pe care o ai. Amintește-ți mereu că prietenii adevărați nu-ți sunt cei ce sunt lângă tine când ești fericit, ci cei care îți sunt aproape când ți-e cel mai greu”, a mai spus artista.


Dimineața a găsit-o pe artistă mult mai veselă. Elena Gheorghe a avut un nou mesaj pentru fanii săi, de data aceasta unul video, în care zâmbește fericită alături de fetița ei. Semn că i-a mai trecut din supărare și că se bucură din plin de bogăția sa cea mai de preț, familia. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel