Elena Gheorghe, detalii neștiute din familia sa. Care sunt regulile după care își educă copiii: „E foarte greu să menții un echilibru”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ elenagheorgheofficial
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ elenagheorgheofficial

Elena Gheorghe a dezvăluit câteva metode inedite prin care își ține în frâu copiii. Cum arată familia celebrei artiste.

Elena Gheorghe, cunoscută drept una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră, a fost întotdeauna o prezență strălucitoare în industria muzicală. La vârsta de 37 de ani, artista a cucerit inimile publicului și a rămas mereu în preferințele acestuia. Pe lângă cariera sa de succes, Elena Gheorghe a construit și o familie frumoasă.

În 2011, s-a căsătorit cu partenerul său de viață, Cornel Ene, iar de-a lungul căsniciei lor, au apărut pe lume doi copii minunați, Nicholas și Amelie.

Deși Elena Gheorghe preferă să fie o persoană discretă și rar vorbește despre viața sa personală în interviuri, recent, vedeta a făcut o mărturisire cu privire la modul în care își crește cei doi copii, Nicholas și Amelie. Potrivit artistei, cei mici au moștenit talentul său muzical și par să îi calce pe urme în acest domeniu. Cu toate acestea, ea subliniază faptul că nu dorește să îi forțeze să urmeze o carieră în muzică doar pentru că este și pasiunea ei. Elena Gheorghe este hotărâtă să le ofere libertatea de a-și alege propriul drum în viață, să își descopere interesele și să aleagă ceea ce îi face fericiți.

Amândoi sunt talentați

În concluzie, Elena Gheorghe este o cântăreață talentată și apreciată, dar și o mamă devotată care își susține copiii în explorarea propriilor lor talente și aspirații, indiferent de direcția pe care o vor alege pentru viitor.

„Ambii au ureche muzicală și voce. Noi ne-am propus dinainte să-i avem că ai noștri copii vor face ceea ce le place în viață. Atât eu, cât și Cornel am fost susținuți de părinți în direcția în care ne-am dorit. Am avut colegi, prieteni care au făcut ce au vrut părinții lor și n-au fost fericiți până nu și-au găsit propriul drum. Noi le oferim variante și ei vor alege.

Momentan, Nicholas vrea să facă muzică, Amelie, balet și desen. Amelie e argintul viu, e nebunia noastră frumoasă care zburdă de dimineața până seara. (zâmbește) E mereu pusă pe glume, are idei trăsnite, știe să se impună și e foarte hotărâtă. Adoră tot ce înseamnă plușuri, are o colecție care cred că ne va da afară din casă în curând și îi plac în continuare dulciurile, dar mănâncă cu poftă fructe și legume, în special morcovi”, a declarat Elena Gheorghe pentru Viva.ro.

Metoda prin care îi disciplinează

Generația nouă este profund pasionată de tehnologie, iar copiii sunt dornici să petreacă mult timp în fața micilor ecrane, jucându-se pe telefoane sau tablete. Conștienți de acest aspect, Elena și Cornel au decis să impună câteva reguli stricte copiilor lor, Nicholas și Amelie, stabilind un program săptămânal cu limite pentru timpul petrecut pe gadget-uri. Cu toate că nu întotdeauna cei mici sunt foarte înțelegători și nu reușesc să respecte cu strictețe orele de joacă, părinții lor se străduiesc să abordeze această problemă cu seriozitate și să discute pe înțelesul lor importanța de a petrece mai puțin timp în fața ecranelor.

„E foarte greu să menții un echilibru, dar nu imposibil. De cele mai multe ori ne iese, pentru că avem reguli clare pe care le-am impus pe parcurs, când am văzut ce se poate întâmpla. Vorbim mult cu ei și le explicăm. Câteodată, înțeleg din prima, alteori trebuie să le repetăm de mai multe ori. În timpul școlii, au voie la ecrane doar în weekend, trei ore, iar în vacanță, au o oră și jumătate la dispoziție pe zi să se joace pe telefon sau pe PlayStation. În rest, pot face orice altă activitate care nu implică niciun fel de ecran. Când sunt bolnăviori, e haos, sunt niște escroci sentimentali”, a mai povestit Elena Gheorghe, potrivit sursei precizate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel