Elena Gheorghe a trecut prin momente de cumpănă: ”Nu mă mai vindecam”. Artista a fost diagnoticată cu o afecțiune gravă

Data publicării:

Elena Gherghe a trecut printr-o perioadă dificilă, când probeleme de sănătate au afectat-o grav pe artistă.

Elena Gheorghe se bucură de o carieră de succes, dar și de o familie minunată, cu care se mândrește cu fiecare ocazie în spațiul public. Chiar dacă trece prin una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, artista a trecut și prin momente de cumpănă. În 2019, starea de sănătate a Elenei Gheorghe a fost destul de tare afectată, iar tratamentele prescrise de medici nu dădeau niciun rezultat, moment în care aceasta ajunsese în culmea disperării. Salvarea a venit din partea unei prietene, care i-a recomandat vedetei un joc ”minune”, care a ajutat-o pe aceasta să-și revină la forma inițială.

„Perioada pandemiei care a fost foarte grea din punct de vedere psihic, dar și anumite probleme de sănătate m-au determinat să fac niște schimbări în viața mea, pe plan emoțional. Știam de la prietena mea bună despre acest Joc Magic, un fel de program de recunoștință de 28 de zile. Am început să-l fac în 2019, într-o perioadă când am avut reflux gastric, o afecțiune serioasă a stomacului, și nu mă mai vindecam. Am urmat un tratament medicamentos, dar nu îmi reveneam. Acest joc te învață să ierți, să fii recunoscător, optimist și să vezi doar lucrurile bune din viața ta și să oferi bunătate în jur. Și acest lucru m-a ajutat să mă vindec. Sună surprinzător, dar e pe cât se poate de adevărat”, a spus Elena Gheorghe, potrivit impact.ro

Elena Gheorghe, bijuterii de 80.000 de euro pentru spectacolul de la Sala Palatului. Artista a colaborat cu unul dintre designerii celebrei Lady Gaga

Elena Gheorghe are o perioadă extrem de aglomerată

Elena Gheorghe are o perioadă extrem de aglomerată acum, când mărturisește că are și 5 evenimente pe săptămână. În acest sens, potrivit sursei citate, aceasta își lasă copiii în grija surorii sale mai mici.

„Avem spectacole de luni până luni. Toate evenimentele s-au reprogramat în doar două luni. E destul de greu, au fost comasate petreceri private, spectacole în aer liber, nunți. Nu prea stau pe acasă.”, a mai spus acesta.

Vedeta, extrem de mândră de copiii ei

Elena Gheorghe vorbește cu foarte mare mândrie despre copiii ei. Băiatul vedetei, Nicolas, știe fluent germana, chiar dacă niciun dintre părinți nu are tangențe cu această limbă.

”Nicolas merge la after, el e la Colegiul Goethe, noi nu suntem vorbitori de germană, el o vorbește la perfecție, face de la trei ani, are un accent foarte bun, îl aud vorbind cu vărul său prin casă.

Nașii lui Amelie aveau copiii la germană și mi-a plăcut foarte mult cum a fost la ei la grădiniță, mi s-a părut amuzant că părinții nu știau limba, dar ei da. Verișoara mea tot acolo a terminat, ea încă de la 16 ani se descurcă, face meditații cu copiii, germana e foarte căutată. La școală îi învață și să fie antreprenori de mici, le spune cum se conduce un besiness. Se intră foarte greu, se dau examene peste examene.”, a mai spus artista.

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Monica Tatoiu a dezvăluit dorința pe care o are, după moarte. Vedeta și-a înștiințat deja fiul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel