Elena Gheorghe a intrat la dietă. Reacția vedetei după ce a luat câteva kilograme în plus: „Vă rog să nu mai trimiteți gogoși”

Data publicării:
Elena Gheorghe, foto Instagram
Descriere foto: Elena Gheorghe, foto Instagram

Elena Gheorghe este foarte atentă cu silueta ei și își dorește un corp tras ca prin inel. 

Chiar dacă are o siluetă de invidiat și o frumusețe aparte, Elene Gheorghe își dorește să fie fără cusur. Artista este foarte atentă la silueta ei, iar atunci când observă că a exagerat cu dulciurile intră imediat la dietă. Așa s-a întâmplat și de data aceasta. Elena Gheorghe a observat că s-a îngrășat puțin și s-a alertat imediat.

 
„Ieri a fost Lăsata Secului și am mâncat de toate. Vreau să mă cântăresc astăzi să văd ce s-a întâmplat pentru că aseară am încercat să încap în niște blugi și nu se mai putea. de obicei cântăresc 50, 51 de kg. Acum sunt convinsă că am mai mult, dar să vedem proba cântarului”, le-a mărturisit Elena Gheorghe urmăritorilor ei de pe Instagram.


Artista s-a urcat pe cântar și mare i-a fost mirarea când a văzut că a pus câteva kilograme în plus. 


„Superb! M-am îngrășat 2.5 kilograme în doar două săptămâni. (...) Dragii mei prieteni, vă rog să nu mai trimiteți gogoși și clătite și cozonaci că nu îmi mai trebuie nimic”, a transmis Elena Gheorghe.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel