Elena Gheorghe trece prin momente delicate. Cu ce probleme se confruntă familia artistei: "Este o perioadă grea"

Data publicării:
Elena Gheorghe, foto Instagram
Descriere foto: Elena Gheorghe, foto Instagram

Elena Gheorghe și-a îngrijorat fanii după ce le-a mărturisit că familia ei trece printr-o perioadă dificilă.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășeșste cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei.  Acest lucru s-a întâmplat și recent, când artista le-a mărturisit fanilor printr-un mesaj motivul pentru care nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare.

Potrivit acesteia, familia artistei se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Elena Gheorghe a mărturisit că în ultima perioadă s-a focusat doar pe acest lucru.

”Dragii mei, mulțumesc din suflet pentru mesaje și pentru faptul că îmi simțiți lipsa! În curând voi reveni aici în online, deocamdată sunt încă implicată trup și suflet în problemele de sănătate ale familiei mele. Este o perioadă grea, dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece peste.

Sănătate tuturor! Vă îmbrățișez pe toți!”, este mesajul scris de Elena Gheorghe pe pagina de instagram.

 

 

Ce nu mai mănâncă Elena Gheorghe de un an și jumătate?

 

În vârstă de 36 de ani, Elena Gheorghe se bucură de o siluetă de vis și o frumusețe răpitoare. Artista a renunțat la multe alimente pentru un plus de energie. Aceasta a dezvăluti că trecerea a fost una treptată, la recomandarea nutriționistului. 

„Sunt mult mai atentă decât în trecut, în sensul în care de un an și jumătate am renunțat la carne, iar în ultima lună și jumătate am renunțat și la ou și la lactate și am un plus de energie. Am renunțat treptat, nu dintr-odată, pentru că sfatul nutriționistului a fost să nu fie brusc, dar deja simt rezultatele pozitive. Am făcut și un detox care mi-a priit. Nu mai beau cafea, deci sunt cuminte”, a spus Elena Gheorghe pentru VIVA!. 


Elena Gheorghe este pregătită pentru al treilea copil. Artista și-ar dori să devină mamă din nou. Celebra cântăreață este căsătorită din anul 2011 cu Cornel Ene și au o relație frumoasă, dar discretă. Cântăreața este mama a doi copii, un băiețel în vârstă de 10 ani și o fetiță de 4 ani. 


„Un copil este o bucurie în orice familie, cu siguranță ar fi mult mai solicitant și viața mea ar fi mult mai grea, dacă ar veni și al treilea. Dar, cumva ne descurcăm, nu? Suntem oameni mari, maturi, avem bunici, avem ajutoare”, a adăugat artista. 

 

Citește și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Elena Gheorghe / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel