Elena Cârstea a suferit un atac cerebral. Artista a aniversat 60 de ani în lacrimi: ”Nu am mai putut să merg și nu știam”

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Cârstea, foto Facebook
Descriere foto: Elena Cârstea, foto Facebook

Elena Cârstea a aniversat vârsta de 60 de ani în lacrimi. Artista se recuperează după atacul cerebral și diagnosticul de pneumonie.

Artista este sub tratament după diagnostic de pneumonie și atac cerebral. Elena Cârstea a povestit, într-o intervenție telefonică în emisiunea ”Exclusiv VIP” cu Cristi Brancu de la Prima TV, ce probleme de sanatate grave au apărut înainte de aniversarea a 60 de ani. Ea a stat două săptămâni cu perfuzii, la Urgență.

 

”Nu am mai putut să merg și nu știam. Asta a fost înainte de pneumonie, cu vreo săptămână. Iar apoi s-a agravat. Și am intrat în spital. Am stat acolo, la urgență, vreo două săptămâni și ceva. Apoi am făcut tratament acasă. Toată luna trecută și luna asta am fost în continuu la doctor, la toate testele. Se rezolvă încet și sigur, doar că trebuie să fiu cuminte și să nu mă mai țin de prostii – să mă reapuc de fumat. Nici doctorii nu știu, înainte să vadă toate testele, dacă pneumonia și atacul cerebral sunt legate. Nu m-am speriat când am făcut atacul cerebral. Am știut că ceva nu e în regulă, dar am lăsat deoparte, că am fost ocupată. Și nu m-am agitat foarte tare, până nu a mai mers. Nu e vina nimănui, decât vina mea. Am o viață foarte liniștită aici, dar sănătatea mea nu e în ordine, nu a fost cum trebuie. Am stat în perfuzii tot timpul, cu aparat de respirat, injecții peste injecții – am fost toată vânătă. Acum merg la piscina, 1 oră pe zi la gimnastică în apă, la înot. În 6 luni o să îmi revin complet. Trăiesc la fel cu trăiam și înainte, dar o să fiu mai atentă la anumite lucruri. Și să nu îl mai înnebunesc pe soțul meu. Săracul, mă roagă de nu știu când să nu mai fumez; dar eu nu am ascultat! Mi-a zis că nu poate să trăiască făra mine, să rămână sigur. E un om prea cumsecade…”, a povestit Elena.  

Cadouri și surprize aniversare, toată luna

Despre cum și-a aniversat cei 60 de ani, Elena Cârstea a spus: ”Ne-am dus în oraș, am mâncat la prânz. Eu nu pot să merg foarte mult în momentul acesta, de aceea nu ne-am dus prea mult. Sunt limitată cu activitățile și atunci ne-am dus numai în centru. Adriana e la facultate în Colorado, să se înscrie la Medicină (a ieșit din armată, e deja veterană), iar Sanda rămâne în armată - că asta îi place. Fetele mi-au luat cadouri toată luna, în continuu, nonstop. În fiecare zi, ba una ba alta; o geantă Channel, bijuterii, au complotat cu soțul. A fost neașteptat. Miron Gabriel, fotograful, care întotdeauna mi-a făcut niște colaje de poze de ziua mea, și anul acesta a făcut unul minunat. Dar, cea mai mare surpriză a fost din partea colegilor din liceu, de la Sibiu, cu care m-am văzut pe WhatsApp și mi-au cântat La mulți ani.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel