Elena Băsescu s-a angajat în televiziune. Ce spun colegii de presă despre fiica fostului președinte

Data publicării:
Sursa foto: Elena Băsescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Elena Băsescu, Instagram

Elena Băsescu s-a reprofilat într-un nou domeniu, după ce a renunțat la politică. 

Elena Băsescu pare că a lăsat deoparte viața politică și s-a reprofilat complet. Fiica fostului președinte al României a avut mai multe încercări, de-a lungul timpului, de a intra prin diverse forme și funcții în mai multe partide politice, însă se pare că în final a găsit calea televiziunii. Așadar, spre surprinderea fanilor, fiica lui Traian Băsescu s-a angajat ca redactor, însă, după cum era de așteptat, tot pe domeniul politic. Apropiații vedetei spun că aceasta nu este tratată deloc preferențial, ba chiar vine la program cu toți ceilalți colegi ai săi și își desfășoară activitatea normal.

„Elena este redactor pe politic. Chiar mi-a trimis recent un coleg, un sms scris, în care îmi spunea de EBa este surprinzător de bine crescută, are prea mult bun simț și nu vrea să deranjeze pe nimeni din jurul ei. Elena întreabă, de fiecare dată, când nu știe ceva cu foarte multă eleganță. Ea are un program normal în redacție, ca orice angajat, nu are un altfel de program mai deosebit. Nu are privilegii speciale. Elena vine în redacție și scrie știri și tot asa. Programul e pe ture. De exemplu prima tura este de la 08.00 la 16.00”, a dezvăluit pentru Click! o apropiată a Elenei Băsescu.

Te-ar putea interesa și: Astrograma lui Traian Băsescu. Detalii ”secrete” despre fostul președinte: Se gândește cât investesc, cât scot și în cât timp

Ce ocupații a avut Elena Băsescu, de-a lungul timpului

Până să ajungă în punctul în care este astăzi, Elena Băsescu a avut divers funcții, în diferite domenii. Aceasta a cochetat cu lumea modei la începutul anilor 2000, iar în anul 2016 avea să fie angajată la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale, potrivit playtech.

În 2020, mezina familiei Băsescu a candidat la alegerile parlamentare, însă se pare că în prezent s-a decis să continue cu politica într-un alt domeniu, cu totul neașteptat însă.  

Aceasta și-a confirmat noul job prin intermediul unei fotografii postate pe rețelele de socializare, unde apare în redacție, cu legitimația pe masă. Fanii au fost extrem de surprinși și au felicitat-o în număr cât mai mare pe vedetă, pentru noua reușită.

Citește și: Ce scrisoare a primit Anamaria Prodan de la Traian Băsescu: „Mare noroc a avut Reghe!” Impresara a făcut totul public

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Basescu (@elenabasescu)

Elena Băsescu, o mamă împlinită

Elena Băsescu nu are parte de împliniri doar pe plan profesional, ci și pe cel personal. Frumoasa vedetă, care a fost căsătorită cu Bogdan Ionescu timp de patru ani, are trei copii de care este foarte mândră. Tocmai acesta este și motivul pentru care fiica fostului președintelui a decis o perioadă să dispară din lumina reflectoarelor, dedicându-și cât mai multi timp micuților ei. 

Divorțul de tatăl copiilor săi a venit în anul 2016, însă se pare că viața de mămică singură nu i-a creat prea multe dificultăți, întrucât aceasta a reușit cu brio să-și crească copii, pe care-i încurajează să-și dezvolte cât mai multe pasiuni și să practice diverse sporturi. Micuții ar avea cu cine să semene, întrucât Elena Băsescu este pasionată de echitație, de caiac, paddleboarding, dar și de sporturile de iarnă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel