Horoscop chinezesc pentru luna iunie. Care sunt cele mai norocoase zodii: „Pot veni mulți bani. Este luna cea mai bună din an pentru ei”

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Astrologul Anca Dimancea a prezentat horoscopul chinezesc pentru toată luna iunie. 

Anca Dimancea, specialist în horoscopul chinezesc, a dezvăluit previziunile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte pentru luna iunie 2023, luna Șarpelui.

„Șarpele marchează începutul verii. Din punct de vedere astrologic, luna de Șarpe solară a început în data de 5 mai, iar pe 19 mai simțim cu adevărat că începe luna. E un calendar exact, de aceea nu dă niciodată greș

Cea mai bună lună pentru un concediu este luna iulie, știu că românii preferă luna august. Eu nu spun că atunci nu e bine, dar în august avem acea lună a fantomelor înfometate, o chestiune foarte adevărată peste tot, nu doar la asiatici. Luna august va fi marcată de multe probleme legate de înecuri, chiar și în piscină și tot felul de ciudățenii, e ceva mai periculoasă pentru a călători la distanțe mai lungi, luna iulie este mult mai relaxată, este lună de oaie.”, dezvăluie Anca Dimancea la Wownews.

 

Șobolan

Are o lună destul de bună, din toate punctele de vedere. Pe lângă acest aspect, aș spune că pot veni mai mulți bani, fără ca ei să depună eforturi mari. Asta nu înseamnă că ne culcăm pe o ureche, dar au un ajutor nesperat. Îi merge totul strună, față de luna precedentă, în care au avut unele probleme. Luna aceasta le oferă șansa unui concediu, să plece liniștiți, pot pune niște lucruri la punct, să stabilizeze anumite lucruri, deci au o lună frumoasă.

Bivol

Acum sunt în lună de aliat, le merge foarte bine, este luna cea mai bună din an pentru ei, au o stea a prosperității, steaua 8, care este cea mai frumoasă și benefică. Au ajutor de peste tot, le ies toate planurile. Singurul avertisment este să nu se lase pe tânjeală, să se domolească prea mult, au tendința de a rămâne în apa aceea stătută. Ei pot dărâma munții, e momentul lor, acum trebuie să profite. Își pot găsi o relație serioasă de cuplu, în această lună. Totul este să fie atenți și să nu lenevească.

Tigrul

Împarte energia Bivolului, doar că, intrând în lună de Șarpe, nu îi este la fel de comod precum Bivolului. Șarpele îl provoacă cu o oboseală extremă, pot apărea insomnii, stări de oboseală accentuată pentru care ei trebuie să facă ceva. Provocările mai vin și în cazul relațiilor, nu neapărat afective, de muncă sau parteneriale, în care ei sunt cumva provocați. Zilele mai puțin benefice pentru ei sunt 26 iunie, care e zi de Maimuță și se creează o triplă penalizare. Trebuie să aibă grijă la posibile accidentări, în această zi.

Iepure

Sunt câteva zile mai slăbuțe și este o lună în care trebuie să-și stăpânească firea, vor vrea ca lucrurile să fie mereu cum vor ei și nu vor vedea imaginea generală. Au o stea a certurilor și a proceselor. Nu este o lună bună în care să aibă loc un proces, dar dacă are loc ar fi grozav să nu mergeți sau să se amâne. Dacă v-ați certat cu cineva, încercați să nu mai zgândăriți în acea relație, ci să dregeți situația. Ar fi bine dacă ar putea să mai poarte niște roșu pe ei, când sunt zile urâte, o nuanță de foc.

Dragon

Este o lună foarte frumoasă, cu o lecție de viață pe plan spiritual, ceva care poate vine dinspre partenerul de viață sau dinspre copii, este ceva de bine. Au o lună formidabil de bună, mult succes la învățătură, la examene, teste sau ce au ei de susținut. Evaluările lor vor fi de succes, sunt bine văzuți. Atenție la visele pe care le aveți, puteți avea flash-uri, este o energie bună pe care trebuie să o îmbrățișeze, să nu vă speriați.

Șarpe

Are o lună fabuloasă, dacă știe să profite de ea. Își pot lua vacanță, pot cere o mărire de salariu, sunt foarte bine văzuți. Steaua le dă o charismă aparte, apar într-o lumină strălucitoare, sunt văzuți mai bine, se cere prezența lor, lumea întreabă de ei, li se cere sfatul și e bine să-l dea. Luna este atât de bună, încât dă și semne, poți întâlni persoana potrivită, iar aceste lucruri nu sunt întâmplătoare. Profitați.

Cal

Vine steaua multiplicării, o stea de foc pentru el. Vă puteți îndrăgosti, vă puteți face o familie, se pot întâmpla lucruri foarte drăguțe, dar trebuie să fie atenți la anumite aspecte pe plan profesional. Dacă aud bârfe, nu trebuie aă arate că le pasă foarte mult. Trebuie să aibă grijă la mici chestiuni de sănătate, inima, sistem circulator, tensiune mărită sau prea scăzută, cei care au varice, multă grijă și mai multă grijă la odihnă.

Oaie

Sunt într-o pasă destul de bună, doar că au o stea a bolilor, în această lună. Ei sunt pe linia de plutire, dar nu e cea mai bună lună a lor, dar dacă sunt atenți la sănătate, nu ar trebui să le meargă rău. Nu trebuie să neglijați viața socială, dincolo de viața profesională. Atenție pe 28 iunie și 30, 31, nu sunt prea bune pentru sănătate, mai ale ziua de 31.

Maimuță

Are o lună a prietenului secret, dar au și steaua bolilor, atenție la rude, atât cât se pate, să aibă grijă de ei. Au casa cimitirelor și nu trebuie neglijată. Dacă călătoriți, atenție la aglomerații, multă grijă la cei care deja se știu cu anumite afecțiuni, se recomandă și mai multă odihnă.

Cocoș

Cu au o stea bună pe sectorul lor, au steaua 7 care este de violență, cheltuieli neprevăzute. Steaua 7 dă niște stări nervoase, poți arunca cu lucruri. Încercați să vă calmați cât puteți, mai ieșiți în weekenduri să vă mai relaxați, trebuie să vă faceți timp. Steaua 7 este stea de metal și faptul că e lună de aliat vine cu un element de foc e bun pentru el, pentru că atenuează aceste efecte nervoase. Dacă planifici operații, neapărat după 18 iunie.

Câine

Este într-o pasă bună. Luna de Șarpe nu îi asigură un mare ajutor, dar nu mai e nici Dragonul, deci a scăpat. Îi vin anumite ajutoare nesperate, poate primi un sfat la momentul potrivit, are o stea a inspirației, intuiției, trebuie să învețe să-și asculte intuiția, ascultați-vă frumosul din voi, e foarte important. Mai multă grijă la sănătate, știți voi ce probleme aveți, să vă păziți. Din punct de vedere profesional și financiar le merge bine, totul se rezolvă, dacă au probleme.

Mistreț

Este o lună cu provocări, pentru ei este lună de dușman, dar, din fericire, este steaua 6 la putere, o stea benefică, poate să vină și de la oameni un ajutor și puteți cere sfaturi, sunt oameni de buni credință care apar în viața voastră. Pot interveni provocări la locul de muncă, poți primi mai multe sarcini, lucru care să te enerveze. Nu e momentul să vă răzvrătiți, dar e o lună bună per total.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel