Ela Crăciun vrea să fugă timp de două săptămâni de acasă: „Visul fiecărei mame”

Data publicării:

Cu toate că este departe de a lua o pauză de la multiplele proiecte în care este implicată, Ela Crăciun a mărturisit de curând în cadrul emisiunii ,,Roata vedetelor”, difuzată pe Antena Play, că una dintre cele mai mari dorințe ale sale este să poată pleca de acasă timp de aproape două săptămâni, pentru a se relaxa complet.

,,De câțiva ani buni aș vrea să fug undeva la băi. Îmi doresc de foarte mult timp să stau să fac numai masaje, să fiu într-o continuă relaxare, fără să am telefonul cu mine. Sunt niște locuri foarte frumoase în Ungaria. Acolo aș vrea să merg. Cred că dacă aș face asta 10 zile ar fi perfect. Nu am stat niciodată departe de copii mai mult de 10 zile, așa că de data asta, dacă aș avea doar pentru mine acest timp, ar fi o mare bucurie și totodată resetul perfect ”, a declarat Ela Crăciun.


Pentru că mai toate vacanțele sale sunt petrecute în compania familiei, alături de cei trei copii ai săi, celebra mămică visează să își pună în aplicare planul și să își acorde singură timpul și relaxarea de care în prezent are nevoie. Realitatea sa cotidiană însă este singura care îi umbrește din optimism și o face să suspine uneori la acest gând ,,Cred că lucrul acesta va fi posibil doar când vor fi toți copiii la facultate.”


Aflată în momentul de față în Grecia, unde alături de familia sa petrece clipe de neuitat, Ela Crăciun știe că atunci când va veni momentul potrivit și pentru un răsfăț prelungit o va face negreșit. ,,Cred că este visul fiecărei mame să poată avea clipele de liniște de care cu toții avem nevoie. Știu că o femeie pentru a fi o mamă bună trebuie să fie o femeie fericită, iar timpul de calitate petrecut și cu noi înșine este esențial. Bineînțeles că mi se umple sufletul de bucurie când îmi văd copiii fericiți în vacanță, însă sunt optimistă și știu că la momentul potrivit voi avea o vacanță doar a mea. Deocamdată mă bucur de prezent și sunt recunoscătoare că putem fi împreună.”, a concluzionat Ela Crăciun.

 

Tot în cadrul emisiunii, ,,Roata Vedetelor”, Ela Crăciun a făcut apel la mamele din mediul online, pe care le îndeamnă să fie mai unite și empatice, să se susțină mai mult: ,,Este foarte ușor să judecăm oamenii care procedează diferit de noi. Mamele se atacă mereu între ele în mediul online și fac asta pe cele mai diverse teme. Dacă de exemplu, o mamă nu își alăptează la fel de mult copilul ca o altă mamă, ea este imediat atacată. Eu vreau doar să le reamintesc mămicilor de pe forumuri, că nu întrebând alte mămici ne luăm informația. ”, este de părere Ela Crăciun.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel