Ela Crăciun se tratează în Bali cu ritualuri străvechi de vindecare: „Scopul este restabilirea echilibrului energetic și curățarea oricărei încărcări negativa”

Data publicării:

Cunoscută drept una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță, care îmbină spiritualitatea cu exotismul peisajelor sale, Bali este locația care a inspirat-o pe Ela Crăciun să apeleze la o terapie străveche de vindecare, celebră în rândul turiștilor care vin pentru a se bucura de insulă.

Este vorba despre terapia cu apă, un ritual foarte căutat pentru beneficiile sale.

 

Aflată într-o vacanță cu familia în superba destinație asiatică, Ela Crăciun s-a bucurat din plin de tot ce are de oferit Bali și a vizitat de la superbele plaje, la temple, multiple SPA-uri, precum și tămăduitori locali.

,,Eu sunt dintotdeauna deschisă la astfel de ritualuri. Bali este o locație incredibil de frumoasă, cu o energie aparte. Când spui Bali, spui clar și masaj, spui și spiritualitate, și implicit tehnici de vindecare, așa că nu puteam rata ocazia și am încercat pe pielea mea această terapie. Cel mai mult m-a bucurat că s-a desfășurat totul în natură și că întregul ritual a fost realizat de cineva chiar de pe insulă. Scopul acestei terapii cu apă este restabilirea echilibrului energetic și curățarea oricărei încărcări negativa. Eu chiar și acasă am propriile mele ritualuri. Îmi place să mă încarc cu energie chiar și din lucruri aparent banale, care însă pentru mine sunt extrem de benefice. O cadă cu spumă, o lumânare și un bețișor parfumat, reușesc să îmi asigure mie un început de zi fabulos.”, declara Ela Crăciun despre ritualul încercat în Bali.

 

Aflată pentru prima dată în această destinație exotică, Ela Crăciun a luat astfel o pauză de la multiplele sale activități cotidiene, în care jonglează cu brio între rolul de mamă, soție, femeie de succes și face exact ceea ce promovează comunității sale: își acordă timp și face lucruri care îi aduc bucurie și liniște sufletească.

Printre obiectivele vizitate de Ela Crăciun în această vacanță exotică se numără și: Pădurea Maimuțelor, terasele de orez, plantațiile de cafea, cascade, temple și sate tradiționale. Alături de familia sa, îndrăgita prezentatoare s-a bucurat chiar și de hrănirea elefanților cu banane și de celebrele dansuri balineze. În continuare Ela Crăciun și familia sa se bucură de această vacanță, în cadrul căreia mai au încă nenumărate aventuri planificate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel