Ela Crăciun debutează în cinema, în rol de mamă frumoasă și putred de bogată, în comedia „Tati part-time”

Data publicării:

După ce anul trecut își împrumuta vocea unui personaj dintr-un film pentru copii, Ela Crăciun marchează acum o nouă premieră în cariera sa și debutează pe marile ecrane într-un rol parcă făcut pentru ea, în comedia ,,Tati part-time”, care va avea avanpremiera în cinematografe în 2 ianuarie 2024.

Celebra prezentatoare tv o va interpreta pe doamna Pârvulescu, o mamă a 5 copii, frumoasă și putred de bogată în ,,Tati part-time”, un film cu Alex Bogdan și Eva Măruță în rolurile principale.

 

,,Mă bucur foarte mult. Este ceva ce mi-am dorit cu adevărat și mă bucur teribil că s-a întâmplat acum, cu acest proiect. Spre deosebire de ce se vede mereu pe ecrane, vă pot spune cu siguranță că este totul diferit atunci când ești pe set. În realitate este foarte greu. Ceea ce pe ecran se traduce într-o scenă de câteva minute, necesită zile întregi de filmare.”, a declarat Ela Crăciun emoționată, despre debutul său cinematografic.

Ela Crăciun confirmă din statutul de mamă a trei copii că sunt extrem de multe provocări cu care vine la pachet statutul de părinte: ,,Parcă îmi joc viața mea de zi cu zi. Sunt multe situații în care mă regăsesc. În ,,Tati part-time” sunt soția unui avocat foarte bogat. Am cinci copii și viața mea este un lux permanent.”, declară Ela Crăciun.

 

Un film regizat de Letiția Roșculeț, care își face astfel debutul în regia de lungmetraj, scenariul pentru ,,Tati part-time” este scris în colaborare cu Matei Dima, care semnează genericul și în calitate de producător al comediei, alături de Lucian Ștefan și Alexandra Hash.

 

O comedie curajoasă pentru părinți, viitori părinți sau oricine își dorește copii, ,,Tati part-time” se anunță a fi încă de pe acum un real succes: ,,Cu siguranță filmul va fi primit cu brațele deschise de către părinți, care se vor regăsi în multe scene și le va plăcea foarte mult.”, concluziona Ela Crăciun.

 

 

Au început filmările pentru "Tati part-time" - o comedie dedicată părinților, cu debutul spectaculos al Evei Măruță

 

Iustin, interpretat de Alex Bogdan, este un avocat cu o carieră solidă, dar totul se schimbă când descoperă că trebuie să aibă grijă de Maya, fina lui de 8 ani, interpretată de tânăra și talentata Eva Măruță, care debutează în lumea filmului. Cu toate că Iustin nu se pricepe deloc la copii, aventurile lor comice sunt pe cale să devină subiect de discuție pentru toți părinții.
"Am așteptat toată viața mea un proiect ca Tati part-time. Rolurile sunt fabuloase, echipa este de vis, sunt absolut convins că va fi un film pe care toată lumea va dori să-l vadă," spune cu entuziasm Alex Bogdan, actor.


Viața lui Iustin este dată peste cap, dar și Maya are propriile ei gânduri cu privire la noul ei "tati part-time." La doar 8 ani, Eva Măruță face o intrare spectaculoasă în lumea cinematografiei.


"Tati part-time este o ciocnire între stilul de parenting cu care am fost noi, generația de millennials crescuți, și acest stil nou de parenting cu blândețe," explică Alexandra Hash, producătorul executiv al filmului.

Producția marchează debutul regizoral al Letiției Roșculeț și se bazează pe un scenariu scris în colaborare cu Matei Dima.


"Am așteptat cu nerăbdare momentul meu de debut în lumea filmului, și sunt mândră că acest film va ajunge la o audiență largă. Am un băiețel fix de vârsta Evei și știu cât de greu este să fii părinte astăzi. Multe dintre situațiile amuzante din Tati part-time surprind această diferență între cum creșteam și cum cresc copiii astăzi," mărturisește Letiția Roșculeț.


"Este o comedie curajoasă făcută special pentru părinți și, da, se pot uita și copiii. Am făcut o super echipă împreună cu Letiția. Ea a adus cunoștințele despre cum se cresc copiii astăzi, în timp ce eu am adus necunoștințele mele despre subiect, iar umorul nostru s-a îmbinat perfect. Totuși, dacă vreți copii, nu promit că veți simți la fel după ce vedeți Tati part-time," adaugă Matei Dima.

 

Filmările pentru "Tati part-time" au început pe 2 septembrie, iar filmul este programat să intre în cinematografe în avanpremieră pe 2 ianuarie 2024. În distribuție se regăsesc și alți actori talentați, precum Mihaela Teleoacă, Alexandru Ion, Raluca Aprodu, Doina Teodoru, George Ivașcu, Nelu Cortea, și alți actori surpriză care promit să facă din acest film o experiență memorabilă pentru toți spectatori.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel