El este noul Superman. Fanii sunt în extaz după ce au aflat cine îl înlocuiește pe Henry Cavill / FOTO

Data publicării:
Henry Cavill, captură video YouTube
Descriere foto: Henry Cavill, captură video YouTube

Noul Superman, asemănare ireală cu Henry Cavill. Reacțiile fanilor după ce au aflat că el îl va înlocui


Fanii Superman au strigat la unison după ce a fost anunțat succesorul lui Henry Cavill. David Corenswet îl va interpreta pe Clark Kent în noul film Superman: Legacy.

 

 

Fanii Superman sunt în extaz după ce a fost anunțat înlocuitorul lui Henry Cavill. 

După scurta sa apariție în filmul DC Comics Black Adam, Henry a anunțat în octombrie anul trecut că își va relua rolul lui Clark Kent într-un nou film.

Cu toate acestea, câteva săptămâni mai târziu - după ce a renunțat la rolul principal din filmul The Witcher de la Netflix - actorul britanic a confirmat că renunță și la rolul din  Superman. 

Marți seară, șefii DC au anunțat că, de fapt, David Corenswet va fi cel care va prelua rolul principal în Superman: Legacy, care se va concentra pe supereroul titular ca personaj ușor mai tânăr.


El va fi însoțit de Rachel Brosnahan, cunoscută pentru The Marvelous Mrs Maisel, care o va interpreta pe Lois Lane în noul film.

Fanii au fost cu siguranță entuziasmați de perspectiva ca David să îmbrace celebra pelerină roșie - dar mulți au subliniat, de asemenea, că asemănarea sa cu Henry le dădea deja un aer de deja vu...


În 2019, David a recunoscut că are ambiția de a-l interpreta într-o zi pe Omul de Oțel.

"Ambiția mea  este cu siguranță să îl interpretez pe Superman", a împărtășit el cu Entertainment Weekly.

"Mi-ar plăcea să văd pe cineva care să facă o variantă optimistă, de întoarcere a lui Superman. Îmi place abordarea întunecată și dură a lui Henry Cavill, dar mi-ar plăcea ca următorul să fie foarte luminos și optimist."

Printre aparițiile anterioare ale lui David pe ecran se numără proiectele Netflix "House Of Cards", "Hollywood" și "The Politician", precum și recentul film slasher "Pearl".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de David Corenswet (@davidcorenswet)

De asemenea, el urmează să joace în musicalul romantic The Greatest Hits, reunindu-se cu colega sa de platou din The Politician, Lucy Boynton, și în continuarea dezastrului Twisters, potrivit Huffingtonpost. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel