Efectele lui Pluto în Capricorn din 2008. Vezi cum te va mai influența până în 2024

Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Din 2008 și până în prezent, tranzitul lui Pluto prin Capricorn a adus diferite schimbări pe plan mondial și nu numai. Planeta Pluto influențează serios lumea, oferă putere sau din contră, dărâmă. În 2023, Pluto o să aibă un transit scurt în Vărsător(martie-iunie) și iese definitiv din Capricorn în 2024.

Pluto este planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, modul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

Lui Pluto îi place să dărâme. Pe moment, efectele sale te pot irita, frustra, dar se întâmplă schimbări la nivel inconștient, pe care le vei conștientiza mult mai târziu.

Pluto este radical, dur, implacabil, dar poate fi o Pasăre Phoenix deghizată. 

Iată cum te-a influențat tranzitul lui Pluto în Capricorn din 2008, în funcție de zodie sau ascendent, și la ce va trebui să fii atent până în 2024. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Pluto a traversat Casa 10, a carierei. De aceea, merită să-ți pui întrebarea: Câte schimbări ai avut în carieră din 2008 până în prezent și prin câte locuri de muncă ai trecut? A fost bună relația ta cu partenerii de afaceri sau cu șefii? Poate că toate aceste schimbări te-au făcut să-ți recapeți puterea sau din contră, te-au împins spre victimizare. Gândește-te și la raportul de forțe dintre tine și șefi, apoi vezi cât de puternic te simți la locul de muncă. Din fericire, mai ai timp până în 2024 să treci în revista toată activitatea profesională, ca să ajungi unde trebuie de fapt.

Taur/Ascendent în Taur

Ia în calcul modul în care te-ai raportat din 2008 și până acum la religie sau spiritualitate. Ai devenit mai religios sau nu? Câte dintre cursurile pe care le-ai început nu au fost finalizate? Cu siguranță, mulți dintre Tauri au călătorit în această perioadă, fie că și-au dorit, fie că au fost nevoiți să se mute.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ia în calcul câte pierderi ai avut din 2008 până acum, înmormântările la care ai fost și care sunt urmările pe care le-au avut aceste pierderi asupra ta. Cum te-au format? A trebuit să dai din coate și să supraviețuiești.

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 22 noi 2022, 13:30 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience