Edward Sanda, noi detalii despre nunta cu frumoasa Cleopatra Stratan: „Ne-am ocupat de fiecare detaliu”

Data publicării:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa foto Instagram

Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Ce a dezvăluit artistul despre marele eveniment?

Relația Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda a trecut la nivelul următor. Cei doi se pregătesc de nuntă și sunt emoționați. 


Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt unul dintre cei mai apreciați artișit din România. Chiar dacă abia a trecut de examenul maturității, artista s-a mutat cu iubitul ei și pregătesc marele eveniment. Vor spune DA pentru totdeauna și își vor jura iubire veșnică. 


„Este ceea ce ne-am dorit noi de atâta timp și, în sfârșit, s-a întâmplat! Facem totul împreună și totul decurge excepțional. Nu suntem stresați, pentru că am organizat totul din timp, acum mai sunt doar emoțiile de dinaintea nunții”, a declarat Edward Sanda pentru Click.ro


Artistul spune că au angjata o firmă pentru as e ocupa de organizarea nunții, dar au fost și ei atenți la fiecare detaliu pentru ca evenimentul să iasă ca la carte. Luna de miere a celor doi va fi în Europa, deoarece își doresc să viziteze câteva țări împreună. 


Edward Sanda spune că își doresc tare mult un copil, chiar dacă nu și-au făcut planuri în acest sens, nu vor spune nu atunci când va veni momentul. 


„Nu am programat asta! Când o să se întâmple înseamnă că atunci va trebui să fiu (n.red. tătic)”, a spus Edward Sanda pentru sursa citată. 

 

Citește și: Brigitte Pastramă, primele declarații după ce ea și soțul ei au fost plasați sub control judiciar. Bruneta a izbucnit în plâns



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel