Brigitte Pastramă, primele declarații după ce ea și soțul ei au fost plasați sub control judiciar. Bruneta a izbucnit în plâns

Data publicării:
Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram

Brigitte Pastramă a făcut primele declarații după ce ea și soțul ei au fost acuzați că ar fi vândut măşti de protecţie contrafăcute. 

După ce s-au făcut percheziții la Brigitte și Florin Pastramă acasă, s-a decis ca cei doi să fie plasați sub control judiciar timp de 60 de zile.  Cu ochii în lacrimi, Brigitte Pastramă a făcut câteva declarații legate de problemele cu care ea și Florin Pastramă s-au confruntat în ultima perioadă.

Bruneta consideră că totul pleacă de la răutatea și invidia oamenilor, însă recunoaște că ea și soțul ei au greșit că s-au expus prea mult.

”Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie să faci asta pentru că este interpretabil.

Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără sa știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat. Am atras toată această nenorocire asupra noastră”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

 

Brigitte și Florin Pastramă au decis să nu mai apară în spațiul public

 

Din cauza problemelor cu care se confruntă în utlima perioadă, Brigitte și Florin Pastramă au decis să nu mai apară în spțiul public o perioadă, până când lucrurile se vor rezolva.

”Am ajuns într-o încercare și am hotărât că nu mai vrem să apărem într-un spațiu public pentru că am atras invidia oamenilor. Iar ca să mergem mai departe pentru că avem rate la casă și la mașini… renunțăm. Am atras multă invidie și ură”, a mai spus Brigitte pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel