Ed Sheeran, colaborarea ANULUI. Artistul va lansa o melodie alături de Taylor Swift

Data publicării:
Ed Sheeran și Taylor Swift, foto Instagram
Descriere foto: Ed Sheeran și Taylor Swift, foto Instagram

Cântăreţul britanic Ed Sheeran, care a deschis marţi seară gala muzicală Brit Award 2022, a confirmat că vinerea aceasta va lansa un nou cântec în duet cu vedeta pop americană Taylor Swift.

Deşi nu a dezvăluit detalii ale noului său single, fanii muzicianului anticipează că va fi un remix al piesei "The Joker and the Queen", inclusă pe cel de-al patrulea album de studio al lui Sheeran.

Ed Sheeran a făcut dezvăluiri legate de noua piesă editurii LADbible, cu prilejul galei de marţi seară a premiilor muzicii britanice.

Cei doi artişti au colaborat în diferite ocazii, una dintre ele în 2012, când Taylor Swift a inclus în albumul său disco "Red", cântecul "Everything Has Changed" alături de Sheeran.

Ed Sheeran, care a câştigat marţi seară cel de-al 7-lea său premiu Brit pentru cel mai bun compozitor, la egalitate cu Arctic Monkeys, U2 şi One Direcion, a deschis ceremonia alături de formaţia Bring Me the Horizon, notează Agerpres.


Ed Sheeran a dormit pe străzi înainte de a deveni celebru. Timp de doi ani și jumătate artistul nu a avut casă

Cântărețul de succes Ed Sheeran a dezvăluit că a fost un om al străzii timp de doi ani și jumătate și că a dormit în fața Palatului Buckingham din Londra înainte de a deveni celebru. Artistul a făcut aceste dezvăluiri în propria sa carte intitulată „A Visual Journey”.


"Era o arcadă în afara palatului Buckingham care are o conductă de încălzire și am petrecut câteva nopți acolo... Nu am avut unde să locuiesc în mare parte din 2008 și în tot anul 2009 și 2010, dar cumva am reușit să mă descurc", a dezvăluit cântărețul, potrivit publicației HER. 


La 17 ani Ed Sheeran a plecat de acasă cu doar câteva haine și chitara și s-a mutat la Londra, locul în care spera să-și facă talentul cunoscut. A dormit în stații de metrou și chiar în parcuri, a suferit de foame și spune că a avut momente în care s-a temut că va renunța. Cu toate astea, vocea deosebită l-a dus pe acesta pe culmile succesului.


"Știam unde pot găsi un pat la o anumită oră din noapte și știam pe cine pot suna în orice moment pentru a obține un etaj pe care să dorm. Faptul că sunt sociabilă m-a ajutat. Băutura a ajutat", a dezvăluit el.


Ed Sheeran a lansat la începutul anului 2011 un album intitulat "No. 5 Collaborations Project", care a atras atenția marilor artiști Elton John și Jamie Foxx. În acel an a semnat și colaborarea cu Asylum Records. 


În anul 2012 Ed Sheeran și-a început cariera și în Statele Unite. Și-a făcut apariția în cel de-al patrulea album intitulat ”Red” al lui Taylor Swift și a scris piese pentru formația One Direction. 


Dar drumul către succes a fost foarte greu pentru artist, acesta nu poate uita nici acum perioada petrecută fără casă și fără un venit. 


"Am petrecut o săptămână recuperând somnul în trenurile Circle Line", a recunoscut el. "Ieșeam și dădeam un concert, așteptam până la 5 dimineața când se deschidea metroul, dormeam pe Circle Line până la 12, mergeam la o sesiune - și apoi repetam. Nu a fost chiar atât de rău".


De asemenea, a dezvăluit că perioada în care a dormit în stradă a fost sursa de inspirație pentru cântecul său Homeless.


În anul 2012, Ed Sheeran s-a întors la Palatul Buckingham, de data aceasta pentru a cânta în fața a mii de oameni la concertul Jubileului de Diamant al Reginei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel