Echinocțiul de primăvară din 20 martie 2022 vine cu schimbări legate de BANI. Atenție la PĂCĂLELI! ”Avem impresia că ne vor salva toți”

Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Echinocțiul de primăvară, care va marca începutul primăverii astronomice, se va produce în 20 martie 2022. Vine cu mari schimbări. 

În emisiunea despre echinocțiul de primăvară, de la DC News, astrologul Daniela Simulescu anunță ce ne aduce acest aspect din 20 martie 2022 până în 2023, adică vreme de un an. 

Avem impresia că ne vor salva toți

”Vin niște resurse, dar sunt înșelătoare. Undeva ne țin pe o linie de plutire, avem încredere în partenerii noștri, dar ne lăsăm prea ușor, sub impresia că ne vor salva toți, iar noi nu vom face nimic pentru noi, pentru că dăm puterea tuturor.” avertizează astrologul Daniela Simulescu, în pragul echinocțiului de primăvară. 

Tensiuni, rezistențe și lupte foarte puternice

Până la următorul echinocțiu, Soarele fiind în Berbec, aproape de Neptun, ”unele alianțe, fie politice, fie sociale, fie mediatice, nu vor mai fi cum sunt acum, se schimbă, dar de dragul schimbării, pentru a liniști apele”. ”Luna, care e foarte importantă, este în casa a doua - banii, resursele, taxele, veniturile de la alții. Face un careu cu Pluto, ceea ce înseamnă că dacă nu reinventăm anul acesta un sistem financiar, nu ne va merge bine. Pluto în casa a cincea vorbește despre tipare vechi, tradiționale și nesănătoase câteodată. Luna, în careu cu Pluto aduce tensiuni, rezistențe și lupte foarte puternice între ce facem cu banii pe care-i avem și ce am făcut cu banii care i-am avut. E nevoie de o negociere și va fi greu. Undeva va trebui să renunți, să lași capul jos, să accepți că ai greșit. E și risc de păcăleală, de abundență înșelătoare, dar și un risc în care nu mai poți să te joci cu așteptările. Trebuie să ne bazăm pe ce este concret” a spus astrologul Daniela Simulescu, în emisiunea de la DC News.

 

Citește continuarea pe DC News.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel