Echinocțiul de primăvară - 20 martie 2022. Cum vor fi afectate ZODIILE

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Andrey Zvyagintsev
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Andrey Zvyagintsev

Echinocțiul de primăvară, care va marca începutul primăverii astronomice, se va produce în 20 martie 2022. Cum vor fi afectate semnele zodiacale


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Pe 21 martie, vei spune ceva care le va dovedi celor din jur că ești, într-adevăr, persoana pe care se pot baza. De fapt, dacă te adresezi mai multor persoane, vei avea un întreg fan club la sfârșitul prezentării tale.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Echinocțiul te va face să simți că ceva nu este în regulă și dacă nu îndrepți lucrurile, nimeni nu o va face. Tu vezi problema și acum depinde de tine, să întorci lucrurile. Aveți capacitatea de a face acest lucru și vă veți petrece cea mai mare parte a timpului convingându-i pe cei care trebuie să-și schimbe modul de a fi.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

O decizie importantă va fi luată în timpul echinocțiului. Va avea loc o schimbare de planuri și s-ar putea să fiți obligat să participați la ceva. Vei fi curios, dar mai ales impasibil la început, dar după ce vei suspenda situația, te vei trezi că te vei simți bine.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

În timpul echinocțiului, va fi nevoie să devii erou. Pe 20 martie, vei ieși în evidență pentru cineva drag. Ai ceea ce este necesar pentru a face pe cineva să se simtă mai bine în pielea lui și în viață în general. Firea ta plină de compasiune va prelua cu siguranță controlul, chiar dacă s-ar putea să pari puternic, vei face pe cineva foarte fericit.

Leu (23 iulie - 22 august)

S-ar putea să fii tentat să cheltuiești bani pe care nu îi ai neapărat, dar pe 20 martie, nu îți va păsa. Dacă există ceva ce îți dorești, vei găsi o modalitate de a-l face al tău. Echinocțiul îți va scoate în evidență nevoia de a-ți trăi viața așa cum îți dorești tu să o trăiești. Vei simți că nu are rost să ai bani dacă nu îi poți cheltui liber, iar latura ta generoasă va ieși și mai mult la iveală în această perioadă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Până la sfârșitul echinocțiului, vei putea să te feliciți pentru o treabă bine făcută. Acest lucru înseamnă că vei finaliza în sfârșit ceva care a fost amânat mult prea mult timp. Acesta este un succes major pentru tine și, de asemenea, te va inspira să faci mai mult.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Oportunități uriașe ți se vor prezenta în timpul echinocțiului. Ți se va înmâna șansa de a face ceva destul de uimitor. Pentru că te pricepi foarte bine la comunicare, vei fi cea aleasă să faci munca murdară, dar această "muncă murdară" este exact genul de muncă care îți place, iar când ești în elementul tău, atragi succesul și victoria.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În timpul echinocțiului te vei simți în sfârșit îndreptățit. Orice s-a întâmplat în trecut s-a îndreptat în sfârșit de la sine. Ești o persoană care trebuie ascultată, ești un lider înnăscut. Îi vei conduce pe cei care doresc să lucreze cu tine spre o mai bună înțelegere a afacerilor și a câștigurilor financiare.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Te vei simți foarte jucăuș în timpul echinocțiului. Acolo este distracția pentru tine, iar când vine vorba de comunicare, ești cu siguranță unul dintre cei mai buni. Vei putea să îți arăți talentele și să te concentrezi pe arta care îți place.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Aștepți o veste importantă... iar în timpul echinocțiului vei primi informația pe care o așteptai. Acum, vei avea nevoie de aceste informații pentru a merge mai departe și să ai încredere că toate lucrurile se vor rezolva de la sine, dar nu uita să ai mereu răbdare. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să fi avut suferințe emoționale în ultima vreme, dacă este așa, cu puterea echinocțiului și a sezonului Berbecului care se apropie, vei putea să te purifici de această durere prin creativitate. Durerea te va ridica și vei putea să te eliberezi. Această expresie creativă va atinge și inimile celorlalți.

Pești (19 februarie - 10 martie)

S-ar putea să nu dureze mult, dar vei fi copilul magic în timpul echinocțiului, ceea ce înseamnă că tot ceea ce atingi se va transforma  în aur. Acesta este un moment excelent pentru tine să investești sau să joci la loterie. Ești un magnet pentru bani și ai putea ajunge foarte departe cu asta, dacă te exprimi clar. Spune lucrurile potrivite și vei deschide ușile către un succes major.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel